featured

Son dakika: Coinbase, Bitcoin Lightning ağına destek vereceğini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, rakiplerinin gerisinde kaldığı yönündeki suçlamaların ardından borsanın Bitcoin Lightning ağına destek vereceğini açıkladı. Bitcoin Lightning ağı, apeks kripto para biriminin yavaş işlem işleme kabiliyetini çözüyor.

Bitcoin (BTC) üzerinde ikinci bir katman olarak işlev görerek daha hızlı ödemelere olanak sağlıyor. Ancak yakın zamana kadar en büyük kripto borsalarından bazıları ağı desteklemiyordu.

Topluluk Coinbase’den Bitcoin Lightning’i desteklemesini talep ediyor

Brian Armstrong X’te (Twitter) bir gönderi paylaşarak topluluğu yakında Bitcoin Lightning ağı için destek sunacakları konusunda bilgilendirdi. Ancak bir zaman çizelgesi belirtmedi ve topluluktan sabırlı olmalarını istedi.

2 Ağustos’ta, topluluk eleştirileriyle karşılaştıktan sonra Armstrong, Bitcoin Layer 2 çözümünü görmezden gelmediğini açıkladı. Bundan önce de nisan ayında Armstrong, Bitcoin Lightning ağını entegre etmeye istekli olduğunu söylemişti.

coinbase

Daha önce Kraken için Bitcoin Lightning ağının entegre edilmesine katkıda bulunan Pierre Rochard, Armstrong’a destek teklif ederek “istediği zaman ulaşmasını” istedi. Diğer birçok topluluk üyesi de desteklerini gösterdi ve Coinbase’i gelişimi için alkışladı. Ancak bazıları Coinbase’in hizmetleri çoktan entegre etmiş olması gerektiğini de düşünüyor.

Bir topluluk üyesi şöyle yazdı:

“Yıllar önce yapılmalıydı, ama geç olması hiç olmamasından iyidir.”

Coinbase henüz Bitcoin Lightning’i kullanıma sunmamış olsa da rakibi Binance bu hizmeti temmuz ayında entegre etmişti. 11 Eylül itibariyle Bitcoin Lightning ağında 17.669 düğüm ve 4.783.590 Bitcoin (BTC) kapasitesi bulunuyor.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin