Önde gelen Bitcoin borsasında kritik güvenlik açığı!
Önde gelen Bitcoin borsasında kritik güvenlik açığı!

Coınbase Borsası’ndan yapılan milyar dolarlık Bitcoin transferi XAPO’yu gündeme getirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir araştırma direktörü ve analist olan Larry Cermak, dün 142.323 BTC’nin devasa hareketini tweetledi. Fon transferi, muhtemelen Hong Kong merkezli bir kripto cüzdanı olan XAPO ile Coınbase arasında gerçekleşti.  Dolaşımdaki toplam Bitcoin’in neredeyse %0,8’ine karşılık gelen 1.3 milyar dolar değerindeki transfer bilinmeyen kullanıcılar arasında gerçekleşti.

Coınbase, XAPO’ya 50 milyon dolar ödeyecek

Bitcoin değerindeki 13.000 dolardan 9.500 dolara aşırı düşüş para birimi için stres zamanlarına neden oluyor. Değerinin aralığı şu anda oldukça belirsiz, ancak kripto para birimi piyasası hala yerinde. Birkaç büyük sanayi dijital para dünyasına yatırım yapıyor. Bitcoin küresel bir siyasi platformda. ABD bunu bir güvenlik tehdidi olarak görüyor ve Donald Trump kısa süre önce dijital para birimini kötüledi. Hindistan özel kripto para birimleri yasağını açıkladı ve Çin kendi menkul değerini çıkarmak için çok çalışıyor.

Tüm bu gelişmeler devam ederken kripto piyasası da kendi içinde gelişmeye devam ediyor. Şirketlerin hiçbiri anlaşmayı onaylamamasına rağmen, Coinbase, Xapo ile anlaşmayı yapmadan önce Bitcoin transferlerine başlamış görünüyor. Xapo, cüzdanında yaklaşık 6.6 milyar dolara eşdeğer 700.000 Bitcoin bulunuyor. Haberlere göre, Coinbase bu girişim için 50 milyon dolar ödeyecek.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin