Coinbase Borsası hacimlerinde yüzde 83 oranında azalma gördü
Coinbase Borsası hacimlerinde yüzde 83 oranında azalma gördü

Coinbase Borsası ticaret hacminde ciddi düşüş yaşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası aşırı derecede düştü. Bu arada, kripto para ticareti faaliyetlerinde önemli bir kripto para borsası olan Coinbase Borsası ticaret hacminde büyük bir düşüş yaşıyor.

Coinbase Borsası hacimlerinde yüzde 83 oranında azalma gördü

San Francisco merkezli en ünlü kripto para borsalarından olan Coinbase, Ocak’tan bu yana hacimlerinde yüzde 83 oranında azalma gördü. Araştırmaya göre Coinbase, yaklaşık 21 milyar dolarlık bir zirveden Temmuz ayında 3,9 milyar dolara düştü. USD ile kripto para ticareti yapan diğer borsalar Bitstamp ile Kraken, Coinbase’den daha az olsa da önemli düşüşler yaşadılar.

İlginç bir şekilde Binance, bu yıl Haziran ve Temmuz ayları arasında yukarı yönlü bir ticari faaliyete sahne oldu. Piyasada bir değer kaybı olmasına rağmen, yukarı yönlü dalgalanma önde gelen kripto para borsasında artan bir merak olduğunu gösterdi.

Binance ve OKEx işlem hacminde artış gören borsalar arasında

Kripto para araştırma şirketi Diar, CoinApi’den elde ettiği verilerden hareketle dünyanın diğer bölgelerinde bulunan, sadece kripto paralar arasında ticaretin olduğu kripto para borsalarının istikrarlı, hatta yükselen hacimler görmesine karşın USD ile yapılan kripto para ticaretinin 2018 yılında düştüğünü tespit etti.

Güncel eğilime baktığımızda, Coinbase’de en son Ethereum Classic’in listelenmesinin sonucu daha anlamlı olmaya başladı. Sonuçta dijital para, platformun bir parçası haline geldiğinden beri herhangi bir fiyat düşüşüne şahit olmadı. Ayrıca ikinci en büyük kripto para borsası konumunda olan OKEx ise Haziran ve Temmuz ayları arasında işlem hacminde artış gören bir başka borsa oldu.

Binance kripto para ticareti konusunda Coinbase’den istikrarlı

SludgeFeed’in bildirdiğine göre Binance Coin, Binance’in borsa tokeni olarak 2018’de en iyi performans gösteren dijital para birimi olma ayrıcalığını kazandı. Daha da önemlisi borsa çalışanlarının yüzde 90’ının maaşının Binance Coin üzerinden ödenmesi. Binance’deki kripto para birimi ticaret faaliyeti, Coinbase’den farklı olarak az ya da çok istikrarlı oldu. Borsa listelenen kripto paralarda fiyat artışlarına ilişkin altın standart olarak görülmeye devam ediyor.

Owltmarket

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin