Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!
Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!

Coinbase Borsası HODL ticari markasına doğru ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki lider kripto para borsalarından biri olan Coinbase Borsası, kripto para sektöründe yine gündem konusu olmaya devam ediyor. Bu kez borsa “BUIDL” terimi nedeniyle ilgi çekici.

HODL mu yoksa BUIDL mi? Coinbase Borsası tekrar gündemde

BUIDL, kripto para alanında kullanılan ve gerçek hayattaki kullanım durumlarını ifade eden yaygın terimlerden biri. Terimin en yaygın kullanım ifadesi, birkaç kripto para etkileyicisi tarafından kullanılan “BUIDL değil HODL”dir. Kullanılan diğer terim ise “Sevgili Yaşam İçin Beklemede” anlamına gelen “HODL”dur. Bu terim satmak yerine Bitcoin ve diğer kripto paraların tutulması anlamına gelir. Coinbase, popüler dönem için ticari marka kazanma niyetiyle Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticaret Ofisi’ne (USPTO) bir patent başvurusunda bulundu.

USPTO’ya Coinbase başvurusu | Kaynak: USPTO
USPTO’ya Coinbase başvurusu | Kaynak: USPTO

Coinbase’in  OTC platformu ve PayPal ilişkisi

Geçtiğimiz günlerde şirket, “Over the Counter” (OTC) işlem platformunu piyasaya süreceğini açıkladı. Bu adımın sebebi müşterilerinden gelen talep olarak belirtiliyor. OTC, borsa platformuna bağlı olarak hareket edecek. Ayrıca haberler Coinbase’in fiat çekme hizmetleri için PayPal’ı bir seçenek olarak eklediğine işaret ediyor. Bu hizmetler için desteklenen para birimleri ABD doları, euro ve İngiliz sterlini. Bununla birlikte, borsanın bu hizmeti ücretsiz sunacağına inanılıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin