Son Dakika: Coinbase halka açılan ilk kripto para borsası oluyor!
Son Dakika: Coinbase halka açılan ilk kripto para borsası oluyor!

Coinbase Borsası dört yeni kripto parayı listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’nin en popüler borsalarından olan Coinbase Borsası, Ethereum tabanlı ERC20 tokenlerini destekleme vaadini sürdürerek, Coinbase Pro platformuna daha fazla para ekledi.

Coinbase Borsası ERC20 tokenlerini listeliyor

7 Aralık’tan itibaren Coinbase Pro kullanıcıları, Civic (CVC), district0x (DNT), Loom Network (LOOM) ve Decentraland (MANA) tokenlerini borsaya aktarabilir ve tam ticaret 7 Aralık’tan yaklaşık 48 saat sonra başlayacak. Coinbase’in duyurusunda şu ifadeler yer alıyor:

Yeterli likidite sağlandığında, her bir USDC sipariş defterinde ticaret başlayacak. Ticaret başlangıçta ABD’de (NY hariç), İngiltere, Avrupa Birliği, Kanada, Singapur ve Avustralya’da bulunan Coinbase Pro kullanıcıları için erişilebilir olacak.

Her tokenin dört aşaması var. Transferlerin platforma kabulü ile başlandıktan sonra “post-only”, limit emirlerinin eşleşmeye başlamadan önce limit emirlerinin kısa bir süre için gönderilmesine izin verecek. Bu noktadan sonra, tam ticaret mümkün olacak. Coinbase Pro Twitter hesabı her aşamada güncellenecek.

Platforma daha fazla coin eklenecek

Şimdilik dört token sadece Coinbase Pro platformunda mevcut olacak, standart aracılık platformu Coinbase.com’da veya firmanın mobil uygulamalarında değil. Coinbase ve Coinbase Pro’ya kayıt ücretsiz, ancak ticaret ücretleri farklılık gösteriyor. Daha fazla ülke için yeni paraların mevcudiyeti daha sonra eklenebilir. Coinbase, daha fazla ERC20 tokenini “zaman içinde” listelemeyi planlıyor.

ERC20 tokenleri, Coinbase’in mevcut altyapısıyla “özellikle güvenlik açısından” kolayca entegre olduklarını söylüyor. borsa henüz desteklenmeyen popüler paralar olduğunu kabul ediyor. Borsaya Ekim 2018’de ERC20 tokeni 0x (ZRX) ve stablecoin USDC (USD Coin) eklendikten sonra Kasım ayı başlarında Brave Browser’ın  Basic Attention Token (BAT) eklendi. Coinbase, Mart 2018’de açıklanan ERC20 destek planlarına devam ediyor ve platforma eklenecek çok fazla kripto para olduğunu da vurguluyor.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin