bdcenter binance
Kripto sektörü zor zamanlar geçirmesine rağmen Binance aylık ziyaretçi sayısı ile dikkat çekiyor

Kripto sektörü zor zamanlar geçirmesine rağmen Binance aylık ziyaretçi sayısı ile dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BDcenter tarafından yapılan son araştırma kripto para borsaları ile ilgili çarpıcı rakamlar ortaya koyuyor. Bu araştırmaya göre Binance 2018 yılında sağlam bir büyüme ivmesi gösterdi. Buna göre dünyanın en büyük kripto borsasının platformu aylık 51 milyon yeni müşteri ziyareti alıyor. Bu rakam özellikle kripto pazarlarının panik halinde olduğu düşünüldüğünde Binance’nin hızlı büyüme oranını koruduğunu gösteriyor.

Binance borsası kripto sektörünün gerçek bir örneği

Dijital pazarlama ve danışmanlık firması olarak bilinen BDcenter, geçtiğimiz ay Ağustos ve Kasım 2018 periyodu arasında dünya üzerindeki lider kripto para borsalarının pazarlama analizlerinin bulunduğu bir rapor yayınladı. Araştırma, Binance’nin en başarılı kripto yatırımlarından biri olduğunu gözler önüne seriyor. Aynı zamanda rapordaki bulgular kripto pazarında yaşanan çöküşe rağmen üst düzey ilgi çekme konusunda uygulanan pazarlama stratejisinin başarılı şekilde uygulandığını ortaya koyuyor.

Raporda Binance hakkında şu ifadelere yer verilmiş:

Binance borsası yüksek bir başarı ivmesi yakaladı. Uzmanlar, bu borsanın kripto projeleri tarihindeki en başarılı ve benzersiz bir girişim olduğu konusunda hemfikirler. Son 6 ayda Binance’nin tahmini Pazar büyüklüğü 2 milyar dolara yaklaştı. Aynı zamanda oldukça kârlı bir proje. Bu kısa süre zarfından tüm kripto para borsalarının gelirleri hızlı şekilde büyüdü. Kripto para projelerinde devasa rakamlara rastlıyoruz. Yatırımcıları borsalardan yüksek kâr alma ya da kâr rakamlarını artırmalarını bekliyorlar.

En popüler 30 kripto borsasının analiz edildiği araştırma raporu sonucu olarak Binance’nin net bir şekilde göze çarptığı görülüyor. Binance’nin dışında çalışmada yer alan diğer kripto borsaları ise şunlar; Okex, Huobi, Bitfinex, Upbeat, Zb.com, Hitbtc, Coinbase, Kraken, Coinex, Ibank, Bitforex, Bibox, Bit-z, Bitstamp, Bittrex, Bcex, Digifinex, Coinbene, Bitbank, Simex, Exx, Gate, Oex, Coinsuper, Topbtc, Poloniex, Wex, Gemini, Coinsbank.

Yapılan çalışma ayrıca Binance’nin diğer kripto borsalarına PR, fiat geçiş olanağı, çoklu dil olanağı ve finansal konulardaki pazarlama stratejileri gibi çeşitli parametrelerde de liderlik yaptığını öne sürüyor. Ayrıca platformun site trafiğinin analizi sonucunda da Binance’nin aylık ziyaretçi sayısının oldukça etkileyici olduğu görülüyor. Buna göre dünyanın en büyük borsası, aylık 51 milyon kişiyi aylık ziyaretçi olarak kabul ediyor.

coingape

Araştırma: Kripto ticareti en çok hangi ülkelerden yapılıyor?

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin