Coinbase Borsası hacimlerinde yüzde 83 oranında azalma gördü
Coinbase Borsası hacimlerinde yüzde 83 oranında azalma gördü

Coinbase Borsası 37 yeni kripto parayı listeleyecek! İşte o kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli borsa ve cüzdan hizmeti Coinbase Borsası, dün yaptığı açıklamada saklama hizmeti olan Coinbase Custody’ye 37 yeni varlık ekleneceğini açıkladı.

Coinbase Custody’ye 37 yeni varlık eklenecek

Coinbase, kripto varlıkların yalnızca saklama amacıyla eklenebileceğini ve şirketin bunları mümkün olduğunca hızlı ve güvenli bir şekilde ekleyeceğini vurguluyor. Coinbase, şu anda bu kripto varlıkların Coinbase’de işlem görmeyeceğini de ekliyor. Coinbase, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu duyuruları halka açık bir şekilde, gelecekte bu varlıklara yönelik destek konusunda müşterilerimizle şeffaf kalmak için yapıyoruz.

Listelenecek yeni varlıklar arasında Ripple, EOS ve Monero’da var

Saklama hizmeti için düşünülen yeni varlıklar arasında Ripple, EOS, Monero, VeChain, Cardano, Bitcoin Gold ve Telegram da bulunuyor. Borsa bir varlığın Coinbase Custody’ye eklenmesinin diğer Coinbase ürünlerine eklenip eklenmeyeceğinin bir göstergesi olmadığını belirtiyor. Ayrıca alım satım amaçlı varlıkların GDAX Dijital Varlık Çerçevesi’ni geçmesi gerektiği de belirtiliyor.

Coinbase’in Coinbase Custody’ye eklemeyi planladığı varlıkların listesi
Coinbase’in Coinbase Custody’ye eklemeyi planladığı varlıkların listesi

Coinbase Borsası saklama hizmeti Coinbase Custody neden başlatıldı?

Borsa müşterilerin halka açık API’leri ve Coinbase’in yeni dijital varlıklar için destek ekleme sürecinde olduğu diğer göstergeleri görebileceğini belirtiyor. Coinbase Custody, bu yıl 2 Temmuz’da kurumsal yatırımcıların kripto para alanına ilişkin bir numaralı kaygı olan güvenilir saklama hizmeti sorununa bir çözüm olarak getirildi. Yeni hizmet, kripto varlıkların zincirsel olarak ayrıştırılması, çevrimdışı, çoklu imza ve coğrafi olarak dağıtılmış işlem koruması ve güçlü soğuk depolama denetimi ve raporlaması gibi bir dizi güvenlik önlemini kullanıyor.

Cheaphotalts

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin