coinbase bitcoin işlem hacmi
Coinbase Bitcoin işlem hacmi Mayıs ayında 14 ayın en yükseğine çıktı

Coinbase Bitcoin işlem hacmi Mayıs ayında 14 ayın en yükseğine çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli en büyük kripto para borsalarından olan Coinbase’deki Bitcoin işlem hacmi Mayıs ayında 14 ayda görülen en yüksek miktara ulaştı.

Mayıs ayı boyunca, Coinbase, Bitcoinity verilerine göre 738.959,42 BTC – mevcut piyasa fiyatlarında yaklaşık 5,9 milyar dolar değerinde alım satıma aracılık etti.

Bu gelişme, 2018 yılının Mart ayından bu yana borsadaki en yüksek Bitcoin ticaret hacmine işaret ediyor. Ayrıca, borsadaki Bitcoin ticareti için bugüne kadarki en hacimli altıncı ayı temsil ediyor. Bu görülen yüksek hacme karşılık olarak ise piyasayı domine eden kripto para Bitcoin, yüzde 60 oranında bir yükseliş performansı gösterdi.

Coinbase Bitcoin ticaret hacmi (aylık)

Coinbase’de görülen aylık en yüksek Bitcoin işlemi kripto paranın 19.891 dolara kadar yükseldiği ve 1.275.295.522 BTC’nin borsada işlem gördüğü 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir…

Şimdi, Bitcoin fiyatı, tüm zamanların en yüksek değerinden yüzde 60 oranında düşükken Mayıs ayında işlem gören toplam birimler tesadüfen, Aralık 2017’deki patlayıcı işlem sırasında görülen miktarın yaklaşık yüzde 60’ını oluşturuyor. Bu da şaşırtıcı bir gelişme olarak göze çarpıyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


ABD ada Altcoin altcoin haberleri analiz Binance bitcoin bitcoin analizi bitcoin cash bitcoin fiyatı Bitcoin Haberi bitcoin haberleri Bitcoin (BTC) blockchain blockchain haberleri BNB btc cardano coinbase defi DOGE dogecoin eos eth ethereum ico Kripto kripto haber kripto para kripto para analizi kripto para haber kripto para haberleri litecoin ltc Meme coin ripple sec shib shiba inu sol Solana token tron XRP Çin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin