coinbase avrupa

Coinbase Avrupa’da genişlemeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, agresif bir genişleme kapsamında ek olarak altı Avrupa pazarında hizmetlerini başlattığını duyurdu. Pazar lideri kripto borsası, yeni küresel pazarlarda sınırları zorlayarak 2019’da daha agresif bir yaklaşım planlıyor.

San Francisco merkezli kripto borsası, ticaret platformunu Litvanya, Cebelitarık, İzlanda, Guernsey, Andorra ve Man Adası gibi Avrupa’daki yeni pazarlara genişletiyor.

Avrupa’da kripto para ticaretinin sadeleştirilmesi

ABD merkezli kripto borsası Perşembe günü yayınlanan habere göre, Avrupa pazarındaki toplam altı ülkedeki ticaret platformunun da eklenmesi ile hizmet alanını dünya çapında toplamda 33 ülkeye çıkaracak.

Kripto borsası ilk olarak 2012 yılında yeniden hayata geçti. Bu altı yılda ise kripto para sektörü için güvenilir bir hale geldi. Son gelişmeler, Coinbase’in 2019’da dijital varlıkları, özellikle de Avrupa’da satın alma ve satma sürecini sadeleştirme arayışında büyük şeyler planladığını gösteriyor.

Coinbase’den konuyla ilgili şu şekilde bir açıklama geldi:

Bu pazarlardaki yeni müşteriler Coinbase.com’u, iOS ve Android uygulamalarımızı tam olarak kullanabilecek. Böylece de ilk defa Coinbase platformunda kripto para alıp satma olanağına sahip olacaklar. Ayrıca bu bölgelerde Coinbase Pro ve Prime’ı zaman içinde kullanıma sunmayı umuyoruz.

Coinbase 2019’da agresif bir duruş sergileyecek

Daha fazla kripto adaptasyonuna yönelik arayışlarında bulunan Coinbase, önümüzdeki 12 ay boyunca daha proaktif ve agresif bir tutum sergileyecek gibi gözüküyor. Borsa, kripto ekosisteminde daha da genişlemeyi planladığını doğruladı:

Gelecek yıl yeni bölgelere hızla genişlemeye devam edeceğiz ve müşteri talebini karşılamak için Coinbase platformuna yeni varlıklar ekleyeceğiz.

Bu haftanın başlarında, borsanın artık kripto paralarını diğer dijital varlıklara dönüştürme sürecini basitleştirecek ABD müşterileri için kripto dönüşümleri yapabilme hizmetini başlattığını duyurmuştuk.

Yeni dönüşüm özelliği, ABD kullanıcılarının Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic ve 0X gibi bir dizi kripto para arasında dönüşüm yapmasına izin verecek.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin