coinbase earn
Coinbase artık hem eğitecek hem de kripto para kazandıracak

Coinbase artık hem eğitecek hem de kripto para kazandıracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, kripto paralar hakkında daha fazla bilgi sahibi olunması için halkı kripto ile ödeme yaparak teşvik etmek istiyor.

Kripto borsası Çarşamba günü, platform kullanıcılarının video izlemek ve sınavlar yapmak da dahil olmak üzere çeşitli eğitim görevlerini tamamlayarak 0x tokenleri kazanabilecekleri yeni bir sistem olan Coinbase Earn’ı başlattığını duyurdu. Platformun başlattığı hizmete sadece davet ile katılım sağlanabilirken, üye olan kullanıcılar şu an için bir bekleme listesine dahil ediliyorlar.

Basın bültenine göre ise kullanıcılar kazanç platformunun bir parçası olup olmadığına bakılmaksızın, eğitim içeriğine serbestçe erişebiliyorlar.

Amerika merkezli kripto para borsası, hem müşterileri hem de müşterileri olmayan kişileri inceledikten sonra, “yeni bir dijital varlığı araştırmak için insanların en büyük engellerinden birinin, bu varlık hakkında bilgi eksikliği olduğu” sonucuna vararak böyle bir girişimde bulundu:

Konuştuğumuz insanların çoğu, Bitcoin dışında yeni ve farklı kripto varlıkları hakkında bilgi edinmeye başlamak için güçlü bir istek duyduklarını ancak nereden başlayacağını bilmediklerini ifade ettiler.

Kripto borsası, Coinbase Earn programı ile token almayı düşünen kullanıcılar için madencilik veya kripto para satın alma yöntemlerine alternatif bir yol getiriyor.

Yapılan açıklamada şunlardan bahsedildi:

Kripto para madenciliği tipik olarak yüksek kurulum maliyetleri ve teknik bilgi anlamına gelirken, kripto para satın aldığınızda kripto para kazanmak için tek ihtiyaç belirli bir gelirdir.

Coinbase Earn ilk aşamada sadece 0x tokeni dağıtacak

Platform, kullanıcıların başlangıçta yalnızca 0x kazanmalarına izin verirken, Coinbase gelecekte daha fazla içerik ve diğer kripto paralarla destek vermeyi planladığını söylüyor.

Son zamanlarda büyük kripto para borsalarının kripto para eğitimi konusuna yoğunlaşmaya başladığını görmeye başladık. Hatırlanacağı üzere dünyanın en büyük borsalarından Binance’nin de çeşitli kripto eğitim dokümanlarını içeren bir girişimi olmuştu. Fakat Coinbase’nin eğitirken hem bilgi hem de kripto para kazandıracağı Coinbase Earn programı, kripto ekosisteminde bir ilk olarak karşımıza çıkıyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin