Unstoppable domains
Bu az bilinen kripto projesini geleceğin GoDaddy’si yapabilecek potansiyel ne?

Bu az bilinen kripto projesini geleceğin GoDaddy’si yapabilecek potansiyel ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain üzerine alan inşa eden Unstoppable Domains adlı bir yazılım şirketi, önde gelen Bitcoin (BTC) taraftarı Tim Draper’ın Draper Associates başkanlığındaki A Serisi fonunda 4 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı.

Unstoppable Domains Blockchain tabanlı alan adları sunuyor

Yapılan basın açıklamasında Blockchain tabanlı bir alan adı aracı sayesinde web siteleri kaldırılamaz olarak ifade ediliyor.

Draper Associates’in yönetici ortağı olan Tim Draper da böyle bir web sitesinin kaldırılamayacağını vurguladı:

Domain adlarını merkezsizleştiren Unstoppable Domains, özgür iletişimi tüm dünyaya yayma potansiyeline sahip. Blockchain alanlarınızı alın ve başkaları tarafından kontrol edilmelerine asla izin vermeyin!

Alan adı uzantıları “.zil” şeklinde olacak

Unstoppable Domains ayrıca yakın zamanda ilk alan adı uzantısını başlattı. Bu uzantı “.zil” şeklinde olacak. Bu uzantıya sahip site isimleri için ön sipariş alımı başladı. En değerli alan adı için ise 20 Haziran’da bir açık artırma yapılması planlanıyor.

Unstoppable Domains CEO’su Matthew Gould:

Kayıtlı 350 milyondan fazla geleneksel alan adı var ve 20 milyar doların üzerinde bir değere sahipler. Ancak bunları yalnızca şirketler kullanıyor. Herkesin bir Blockchain domaine ihtiyacı var. Çünkü bu, kripto para ticaretini kolaylaştırır. Blockchain alan adı adedinin 2 milyardan fazla olabileceğini düşünüyoruz.

Unstoppable Domains araçları iki hızlı avantaj sunuyor. İlk olarak, kullanıcılar basitçe “kullanıcı adı” .zil isteyerek kolayca kripto para gönderebilir veya alabilirler; bunun ardından cüzdan gönderme alanını kullanırlar ve gönder düğmesine basarlar. İkincisi, alan adının mülkiyeti ve depolanmasının merkezi olmayan yapısı onu sansürsüz kılar.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin