Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir
Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir

Coinbase 5 yeni altcoin’i listeleyecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Resmi Coinbase blogunda yapılan bir duyuruya göre, borsa beş altcoin için tam destek sağladı.

Coinbase, 5 altcoin için tam destek sunduğunu duyurdu

Artık binlerce Coinbase kullanıcısı bu varlıkların herhangi birini alabilir, takas edebilir, saklayabilir, satabilir veya satın alabilir. Ayrıca bu altcoin’leri GBP cüzdanlarından alabilir, bu da kolayca bir GBP banka hesabı veya bankamatik kartları veya kredi kartları ile kolayca finanse edilebilir. Coinbase’ye eklenen varlıklar arasında Basic Attention Token (BAT), 0x (ZRX), Augur (REP), Stellar (XLM) ve Ripple’nin XRP’si var. Birkaç ay önce Barclays ve Coinbase arasındaki ortaklığın sona erdiği ve bankanın San Francisco merkezli kripto borsası için finansal hizmetler sağlamayı bırakacağı açıklandı.

Kripto pazarının yeni bir sektör olması ve dalgalı doğası nedeniyle, borsalar genellikle bankacılık kurumları ile anlaşma yapmakta oldukça zorlanıyor.  Coinbase hızla ClearBank’la ortaklık kurdu, ancak Barclays ortaklığının sona ermesi Coinbase çin bir engel teşkil ediyor gibiydi. Bunun nedeni, Barclays aracılığıyla Coinbase’in, GBP’nin anında yatırılmasını ve çekilmesini destekleyen İngiltere Hızlı Ödeme Planına (FPS) erişebilmesidir. Barclays çekildikten sonra, süreç sekteye uğradı ve işlemlerin tamamlanması günler almaya başladı. Şimdi ClearBank sayesinde Coinbase bir kez daha FPS’ye erişebiliyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin