featured

Coinbase (COIN) fiyatı beş haftada yüzde 142 arttı: Bu ralli sürdürülebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase’in yerel token’ı olan COIN fiyatı, son beş hafta içinde inanılmaz bir artış yaşadı ve günlük zaman çizelgesinde parabolik bir büyüme sergiledi. COIN, 6 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 46,3 dolardan başlayan yükseliş sonucunda %142’lik şaşırtıcı bir büyüme kaydetti. Böylece mevcut fiyatı olan 114 dolara yükseldi. Bu yükseliş rallisi, çift dip adı verilen bir yükseliş tersine dönüş modelinin gelişimine ve en büyük 5. kripto para birimi olan XRP’deki son dalgalanmanın neden olduğu etkiye bağlanabilir. Alıcılar bu ralliyi daha uzun süre sürdürebilir mi yoksa satıcıların girme zamanı geldi mi?

Kısa vadeli yatırımcılardan kârlarını realize etme istekleri altcoin’in fiyatında küçük bir düzeltmeyi tetikleyebilir. Potansiyel geri çekilme sonucunda 100 dolarda bulunan destek noktasına düşüş gerçekleşebilir.

Son rallinin ortasında, Coinbase fiyatı sırasıyla 71,8 dolar, 85,5 dolar ve 98,7 dolar gibi bazı önemli seviyeleri geri aldı. Artan hacimle geri dönen boğa rallisi, alıcıların sürdürülebilir büyümeye öncülük etme konusundaki inancını gösteriyor.

Bununla birlikte, COIN fiyatı kısa sürede önemli bir ralliye tanık oldu ve bazı yeni olumlu haberler yayılana kadar daha fazla büyüme olması muhtemel. COIN, bu yazının yazıldığı sırada 105 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca günlük grafikteki uzun ret mumları, genel arz baskısını yansıtıyor.

Coinbase (COIN)

Bu ret, bu varlığın tükenmiş yükselişi yenilemek için ralli sonrası bir düzeltmeye tanık olabileceğini gösteriyor. Böyle bir zamanda, yukarıda belirtilen geri kazanılmış seviye, yükseliş toparlanmasını yeniden başlatmak için uygun destek görevi görebilir.

COIN fiyatı ne kadar düşebilir?

114 dolarda yüksek bir satış baskısı ile Coinbase fiyatı küçük bir geri çekilme için hazırlanıyor. Fibonacci düzeltme seviyesine göre, %23,6 FIB seviyesiyle uyumlu 100 dolar ile 98,7 dolar seviyelerinde bulunan destek noktaları bu fiyatların sürdürülebilmesi için sağlam bir zemin hazırlıyor.

Bollinger bandı göstergesinin üst tavanına meydan okuyan COIN fiyatı, yükseliş momentumunun agresif olduğunu gösteriyor. Aşırı alım bölgesine giren günlük RSI eğimi ise küçük bir düzeltmenin gerekli olduğunu gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin