featured

Shiba Inu (SHIB), kripto piyasasındaki düşüşe rağmen artmaya devam ediyor! İşte, sıradaki hedefi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, piyasadaki düşüşlere rağmen son 24 saatte şaşırtıcı artışlar kaydetti. SHIB, kripto piyasasındaki büyük token’ların bugün kırmızıda işlem görmesine rağmen, dikkat çekmeyi başardı.

Shiba Inu

SHIB, son 24 saatte %4,49 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000826 dolar civarında işlem görüyor. Meme coin’in fiyatı ayrıca, son 7 günde de toplamda %12,92 oranında arttı.

Kripto piyasası, bir yargıcın dijital bir kod olan XRP’nin menkul kıymet olmadığına karar vermesinin ardından 14 Temmuz’da olumlu bir destek aldı. Kripto yatırımcıları, diğer altcoin’lerin menkul kıymet olarak kabul edilmeyebileceği konusunda rahat bir nefes alırken, haberler piyasadaki umutları artırdı.

Beklenildiği gibi, yatırımcılar dünkü artışın ardından kârlarını realize etmeye başladı ve böylece düşüş başladı.  Dünkü rallide XRP, Stellar (XLM) ve Cardano (ADA) gibi büyük kazananlar bugün grafiklerini kırmızıya boyadı. Toplam kripto piyasası kapitalizasyonu %2,35 düşüşün ardından 1,22 trilyon dolara geriledi.

Shiba Inu ise kazançlarını korudu ve şu anda kırmızı renkte işlem gören birkaç kripto para biriminin aksine bugün yükselmeye devam etti.

Shiba ekosistem yetkilisi Lucie, Twitter’da “Boğa koşusu yaklaşıyor” diyerek Shiba Inu’nun fiyatının yükselişe devam edebileceğine dikkat çekti.

Shiba Inu fiyatı için sırada ne var?

Shiba Inu, haftalardır fiyat artışını engelleyen günlük MA 50 yakınlarındaki 0,0000077 dolarlık kilit engeli aştı.

Daha sonra boğalar, 26,330 adresin 14,72 trilyon adet SHIB token’ı satın aldığı 0,000008 dolarlık psikolojik seviyeyi geri aldı. Üst üste üç gün boyunca yeşilde işlem gören meme coin, bugün gün içi en yüksek seviyesi olan 0,00000853 dolara dokundu.

Şu anda SHIB için bir sonraki engel, 23,380 adresin 11,5 trilyon adet SHIB token’ı satın aldığı 0,000009 dolar seviyesinde bulunuyor.

Teknik göstergelerden RSI, pozitif 60 seviyelerine yükselerek alıcılara avantaj sağladı. Ancak, yatırımcılar kârlarını realize etmeye başlarsa SHIB fiyatı 0,0000077 dolarda bulunan destek noktasına bir geri dönüş yapabilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin