2021'de gizlilik coin'leri: Fiyatı 1 yılda 5 kat artan bu coin için sırada ne var?
2021'de gizlilik coin'leri: Fiyatı 1 yılda 5 kat artan bu coin için sırada ne var?

Coin Center: “Bitcoin AML düzenlemeleri gizlilik haklarını ihlal edebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birleşik Krallık’taki Bitcoin ve kripto para AML düzenlemeleri gizlilik haklarını ihlal edebilir. Kâr amacı gütmeyen bir Bitcoin ve kripto savunma merkezi olan Coin Center, konuya yönelik tutumunu 7 Haziran’da HM Hazine’ye bir açıklama mektubu ile sundu.

İngiltere’deki Bitcoin AML düzenlemeleri gizlilik haklarını ihlal edebilir

Merkez, Birleşik Krallık’ın ABD’nin yaklaşımıyla bir bütünlük arayışı içinde olduğunu iddia ediyor. Coin Center, kısa bir süre önce Majestelerinin Hazinesi’ne İngiltere’nin kara para aklama/terörle mücadele finansmanı (AML/CFT) düzenlemelerinin kapsamını genişletmemesine itirazda bulundu. Bir raporda Coin Center, İngiltere’nin düzenlemelerinden endişe duyduğunu belirtiyor.

Coin Center, tutumunu 7 Haziran’daki HM Treasury’e yaptığı bir yorum mektubunda sunarken, hükümetin Avrupa Birliği’nin (AB) Beşinci AML Direktifi’ni (AMLD5) ulusal hukuka aktarmasını tartışıyor. Şirket, İngiltere’nin düzenlemeleri asgari seviyenin ötesine geçen ek hükümlerle genişlettiğini ileri sürüyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin