Bitcoin'in bir sonraki seviyesini gösteren metrik artışa geçti!
Bitcoin'in bir sonraki seviyesini gösteren metrik artışa geçti!

Bitcoin’in bir sonraki seviyesini gösteren metrik artışa geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), tutarlı fiyat artışları ve piyasa bonosu kazanımlarıyla tüm tahminleri yanlış gösterme yolunda ilerliyor. Bitcoin, ekosistemindeki diğer faktörler de dahil olmak üzere pazarın ivme kazanması ve 200 haftalık hareketli ortalamanın yeşil rakamlar göstermesiyle birlikte iyileşiyor. Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalaması, 8.000 dolara yakın yeni yükseklikleri ölçeklendiriyor.

Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalamasında yüzde 5 artış yaşanıyor

PlanB tarafından yapılan araştırma, Bitcoin’in 200 haftalık hareketli ortalamasının, uzun bir aradan sonra, ayda yüzde 5 arttığını gösteriyor. Grafik, Bitcoin’in yıllar içindeki ilerlemesini gösteriyor ve 200 WMA’daki düşüş öne çıkıyor. 200 haftalık hareketli ortalama, pazar atmosferi/eğilimi ve Bitcoin’in bir sonraki adımının ayının dünyasında mı yoksa boğanın bölgesinde mi olacağını göstermeyi amaçlıyor. Bitcoin ekosistemindeki bazı kullanıcılar, “öfkeli boğaların ele geçirilebileceği” piyasada bir çılgınlık olup olmadığını da tahmin etmekle uğraşıyor.

Yazım sırasında Bitcoin, 7.991 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 142 milyar dolar seviyesinde. Hareketli Ortalama Yakınsama Sapma Göstergesi (MACD) sinyal çizgisi ve MACD çizgisinde yükseliş geçişi yaşanırken, Bitcoin için sürekli bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Ancak, bu model piyasanın gerilemesi ve ayıların hakimiyetinden sonra değişti.

 “Bitcoin büyük olasılıkla 8.700 dolar – 8.000 dolar arasında işlem görecek.”

200 WMA pozitif işaretler gösteriyor de  kripto para biriminin desteği ve direnci gibi diğer parametreler bir kripto para yine 8.000 dolar işaretini kırmaya doğru ilerlerken bir rollercoaster üzerinde kaldı.  Token Bacon’un danışman ekibinde yer alan ve Bitcoin analisti olan Josh Rager, şunları söyledi:

Direnişe geçen Bitcoin’in, hala bir kanalda ve 8.200 doları aşması gerekiyor. Bitcoin büyük olasılıkla 8.700 dolar – 8.000 dolar arasında işlem görecek ve bu 13 Mayıs’tan bu yana geçilmesi en çok beklenen fiyat aralığı!

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin