15 Ağustos Ripple (XRP) fiyat analizi
15 Ağustos Ripple fiyat analizi: XRP için teknik göstergeler ne söylüyor?

Coil webden para kazanmanıza yardım ederken Ripple (XRP) ağından faydalanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Ripple çalışanları Stefan Thomas ve Ben Sharafian tarafından inşa edilen bir mikro ödeme hizmeti olan Coil, web içeriğinden para kazanmaya çalışıyor. Epicenter ile yakın zamanlı bir podcast’te, Stefan Thomas ve Ben Sharafian reklam odaklı web endüstrisine bir alternatif sunarak çevrimiçi dünyayı bozmayı amaçlayan Coil’in sunduğu iş modeli hakkında konuştu. Peki Ripple (XRP), web para kazanma devrimine liderlik eden Coil’i destekliyor mu?

Ripple (XRP) ve Coil’in vizyonları uyuşuyor mu?

Coil’un kurucusu Thomas Stefan, zaten var olan bir dizi kullanıcı deneyimini vurgulayarak konuşmasına başladı. Örneğin, bir kişinin kredi kartı bilgilerini girerek ve buna benzer şekilde abone olmak zorunda olduğu premium üyelikler. Thomas Stefan, reklam tabanlı bir iş modelinden bahsediyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Ücretsiz olarak reklam destekli bir deneyim var ve belki de kayıt yaptırmam bile gerekmiyor ama yüzünde her zaman reklam var gibi görünüyor, gizlilik politikasının çok fazla olup olmayacağını bilmiyorum. Ama bu benim lehimde..

Thomas Stefan, paranın hareket etmesine izin veren farklı Blockchain’leri izlemek için XRP Ledger ve ILP’yi kullanacak. Ayrıca Codius olarak bilinen bir agnostik akıllı sözleşme platformu kullanacak. Codius, içerik oluşturucularına katkılarından dolayı ödeme yapmak için gelir ödemesi sözleşmeleri oluşturmak adına kullanılabilir.

“Coil mümkün olduğunca sürtünmesiz olacak şekilde tasarlanmış bir deneyim.”

Ayrıca Thomas Stefan, Coil’in bu müşteri deneyimleri setine bir alternatif sunduğunu açıkladı. Uygulama çevrimiçi portallara kaydolmaktan ve herhangi bir bilgiyi girmekten kaçınmak için web’den para kazanır. Thomas Stefan’a göre müşteriler, sabit reklam pop-up’larına da bakmak zorunda kalmayacak. Günümüzün web servislerinin risklerini gerekçe göstererek ve Coil’in rolünün daha iyi bir hale geldiğini vurguluyor. Thomas Stefan açıklamalarına şunları ekliyor:

Coil sadece mümkün olduğunca sürtünmesiz olacak şekilde tasarlanmış bir deneyim. Öyle ki, bir dosya yükleme web sitesi için bugün olduğu gibi, bastığınız sahte indirme düğmesinin ardından bilgisayarınıza kötü amaçlı yazılım yüklendikçe, korkunç bir manzara ile karşı karşıyasınız.

Coil CTO’su: “Gizlilik Coil tarafından önerilen model için önemli.”

Daha sonra Coil CTO’su Ben Sharafian, insanların webde izleyiş şeklini bozmak için Coil’in rolünü meşrulaştırmak adına birkaç şey söylüyor. Gizliliğin Coil tarafından önerilen model için önemli olduğunu belirtiyor. Ayrıca Ben Sharafian, web’den para kazanmanın, web sitelerinin çevrimdışı kalmayı seçtikten ve anonimliklerini sürdürdükten sonra kullanıcıları unutmaya izin vereceğini de ekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin