Çocuklara bitcoin eğitimi

Bitcoin Projesi; Bir Öğrenci Kolej Ücretini Nasıl Öder?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2014’te Alaska’da yaşayan bir kız öğrenci, okulda projesini çocuklara Bitcoin eğitimi üzerine yapmaya karar verdi. Sunumunun bir parçası olarak, sınıf arkadaşlarına BTC içeren 30 kağıt cüzdan dağıttı. Üç yıl sonra akranlarının yarısı cüzdanlarını elinde tutuyor ve bunlardan bazıları kolej eğitim ücretlerini  ödemek için bu parayı kullanmayı düşünüyorlardı. Hikayenin merkezinde yer alan kız en çok fayda sağlayan oldu: Bitoin‘e yıllarca cep harçlıkları ile yatırılan para 3,5 BTC’nin üzerine çıktığını gördü!

Akıllı Çocuklar Bitcoin Alır

Zeki çocuklar ebeveynlerinden bir cep harçlığı alıp almamayı umursamıyorlar: Sahip oldukları kriptoya para biriminde bir yükselme diliyorlar. 2014’te altıncı sınıf öğrencisi proje yaptı ancak girişimci kız orada durmadı, projeye geri dönüp onu yaşattı. 12 yaşındaki öğrenci, sınıfının geri kalanını, Bitcoin projesinin konusunu oluşturan Bitcoin harikaları üzerine eğitmeye çalıştı.

Çocuklara bitcoin eğitimi

Bazı Bitcoin arkadaşlarıyla, Bitcoin üyeleri tarafından nazikçe bağışlanan ve çılgın Bitcoin ebeveynlerinin desteği ile teşvik edilen kız, arkadaşları için Bitcoin’in ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve nasıl kullanılacağını anlatan bir bilgi standı oluşturdu. Bu proje ile, İç Alaska Bilim Fuarı’nda jüri tarafından birinci seçilmesi memnuniyet vericiydi. Bazı çocuklar rozetlerini kabul etti fakat bu ilgilerini devam ettirmediler. Bugün, şu andaki 15 yaşındaki çocuk, Bitcon’in büyük bir hayranı olmaya devam ediyor – ki bu, aradan geçen yıllarda ona çok geliştirdi.

Bitcoin hakkında konuşmak için asla çok erken değil

Bu hafta reddit/bitcoin’e gönderilen bir yazıda , kızın annesi kazandıkları bilim projesinin bıraktığı mirasa ilişkin bir güncelleme sundu. Yazıda:

Bu 30 çocuğun hepsi şimdi 15 yaşındalar ve hepsinin cüzdanları var, çok havalı. Kızım, Bit cüzdanlarına küçük Bitcoin eklediğinden emin olduklarını (ve yüksek – haha) yaptı. Bazıları hiç vazgeçmemişler ve kolej için para biriktiriyorlar ya da uzun süre ellerinde tutuyorlar.

Konuşmanın sonunda: “Küçük Alaska kripto çocukları grubu, merkezi olmayan bankacılık, çatallar ve şu an Bitcoin ile ilgili güncel konuları konuşuyor. 2014’teki bu küçük bilim projesiyle başladı herşey. ”

Çocuklara bitcoin eğitimiProje anında bir Bitcoin fiyatı yaklaşık 850 dolardı. Kendilerini koruyacak kadar disipline edilmiş öğrenciler – ve kağıt cüzdanlarını ellerinde tutarak – şimdi iyi bir miktara sahipler. Kız öğrencinin 2014 projesini finanse etmek için bağış toplamak için kullanılan cüzdan şimdi 3.45 BTC içeriyor. Anne, özel anahtarını güvenli bir yerde sakladığını ve 18 yaşına geldiğinde kızına vereceğini söyledi ve bunun üzerine öğrenci üniversite parasını ödemek için kendi parasını çıkarmış oldu.

Çocuklara Bitcoin Eğitimi

Bu hikayeden de gördüğümüze göre, çocuklarınıza para konusunu öğretmek ve onlara mali özgürlüğünü kazandırmak için hiçbir zaman erken değildir. Otomobilinizi yıkamak için mikro ödemelerle çocuklarınıza para verip onların biriktirmesini sağlayamıyorsanız, alternatif olarak Bitcoin para ödersiniz. Veya mutfakta beyaz tahta üzerine, “kapalı zincir işlemler” gösteren sanal bir defteri, ay sonları beraber değerlendirebilirsiniz. Bitcoin’in farkında olan ebeveynler için, gelecek nesilleri kriptokrasiyle ilgilendirmek için çeşitli yollar var.

BITCOIN NEWS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin