Cobinhood Borsası marj ticareti ve finansmanı
Cobinhood Borsası marj ticareti ve finansmanı

Cobinhood Borsası artık marj ticaretine başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cobinhood Borsası, bugün itibarıyla kendi web sitesinde marj ticareti yapılabileceğini duyurdu.

Cobinhood Borsası marj ticareti ve finansmanı

Marj ticareti, Japonya, Amerika Birleşik Devletleri ve Tayvan haricinde, dünya çapında yapılabilecek. Bu bölgelerden ikamet etmeyenler ve Cobinhood hesap seviyesi 2 veya 3’e olanlar bu özelliği 19 Ekim’den itibaren kullanmaya başlayacak.

Cobinhood şu anda marj ticareti kapsamında BTC/USDT, ETH/USDT ve COB/ETH için 3 kata kadar kaldıraç ile kısa satış üzerinde sıfır işlem ücreti sunuyor.  Cobinhood aynı zamanda, fon tutarı üzerinden kazanılan faizler karşılığında BTC, ETH, COB ve USDT gibi fonlar verebilme yeteneğini de müşterileri ile buluşturuyor. Duyuru da ayrıca bugün Ripple (XRP) ve  NEM (XEM) kripto paralarının listeleneceği de açıklandı.

Bugün Borsa’da Ripple ve NEM de listelenecek

Teminat fonları, aynı zamanda, hibe kredileri için sağlanan fon tutarından kazanılan faizler karşılığında kripto para birimi fonları sağlayabilir. Marj fon sağlayıcıları Cobinhood: COB, BTC, ETH ve USDT üzerinde 4 kripto para ile finansman sağlayabilir. Cobinhood, şu anda marj ticareti altın misyonunu da yürütüyor, bu da platformda ticaret yapanlara COB tokeni kazandıracak.

Medium

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin