Ran NeuNer: “Hodl artık eski bir strateji.”
Ran NeuNer: “Hodl artık eski bir strateji.”

CNBC’den Ran NeuNer yeni kripto stratejisini açıkladı: “Sodl yapın!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’den Ran NeuNer, bir kez daha Twitter dünyasını şaşkınlık içinde bıraktı. Kripto trader’ların, düşüş eğiliminde hodl yapmak yerine dijital varlıklarını satmaları gerektiğini söyledi.

Ran NeuNer: “Hodl artık eski bir strateji.”

NeuNer yakın zamanda bu düşüncelerini iki tweetle ifade etti. Bunlardan ilkinde, “Şimdi HODL’un büyük bir strateji olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz” diyordu. Twitter kullanıcıları, özellikle de HODLing’in uzun vadeli bir kripto geleneği olduğu düşünürsek NeuNer’in paylaşımı ile oldukça şok oldu.

Bunu takiben, NeuNer bir HODLer’in sokakta uyuduğu bir capsi tweetledi. Aynı capste bir SODLer ise Lamborghini biniyordu. NeuNer’in tweetleri hash savaşının getirdiği düşüş eğilimini kanalize ediyor gibi görünüyor. HODLing gerçekten trader’lar için bir katil mi? Bazı kullanıcılar, HODL’un kısa vadeli bir ticaret stratejisi olmadığını ve kısa bir süre içinde kazanç elde etmeye odaklanmadığını belirterek NeuNer’in düşüncelerine karşı olan eleştirilerini dile getirdi.

HODLers hayırsever bağışlar yapmak için kripto paralarında vazgeçebilir

Ünlü analist: “Bitcoin satın Ripple alın.”

Başka bir kullanıcı, HODLing stratejisinin 2017 yılı için olduğunu açıklarken, 2018’de kazanımların yalnızca stablecoin’lere karşı ticaretle olabileceğini belirtiyor. 2019’a gelince, başka bir ticaret stratejisinin ortaya çıkacağı düşünülüyor.

Kripto para birimi dünyasına kripto trader’ı ve bir piyasa analisti olarak damgasını vuran Ran NeuNeur, bu yıl boyunca birçok kez gündeme geldi. Bitcoin’in 2018 kapanış fiyatı konusundaki tahmininde olumsuz. Daha sonra trader’ları Bitcoin ve Bitcoin Cash‘i tamamen terk etmeye ve Ripple’a yatırım yapmaya çağırdı. Bitcoin’in 6.000 doların altına düşmesini üzerine NeuNer, Bitcoin Satoshi Vision’un gerçek Bitcoin olduğunu açıkladı.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin