CNBC
CNBC kripto para paylaşımları ile kripto piyasası arasında ilginç ilişki

CNBC kripto para paylaşımları ile kripto piyasası arasında ilginç ilişki

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para traderi olan ve kendi kripto para işlem sinyalleri sitesini işleten Jacob Canfield, ilginç bir şey keşfetti. CNBC pazar hakkında bir iddiada bulunduğunda, yüzde 95’lik bir doğrulukla ile piyasanın etkilendiğini öne sürdü.

Görünen o ki CNBC paylaşımları ile piyasa arasında negatif korelâsyon söz konusu

Trader, CNBC’nin paylaşımları ile piyasanın hareketi arasında negatif bir korelâsyondan bahsediyor. Yeni CNBC, piyasa hakkında olumlu bir paylaşım yaptığında, kripto para piyasaları aşağı gidiyor. Aynı durum bunun tam tersi içinde geçerli.

Görselde de görüldüğü gibi kripto para traderi CNBC tarafından yapılan kripto para paylaşımlarını BTC/USD grafiği üzerine ekleyerek böyle bir ithamda bulunuyor. Grafikten de görüleceği üzere yapılan paylaşımlardan sonra BTC’de önemli hareketler görülmesi de bu konuyu ilginç kılıyor.

Elbette tüm finansal piyasalarda olduğu gibi kripto para piyasaları da önceden kesin tahminde bulunmayan piyasalardır. Fakat bu gibi incelemeler, temel analizin teknik analizle kolâj yapılmasına neden olarak analizlere renk katıyor.

Bunun yanında geçen günlerde Binance tarafından kripto para analizi için hangi indikatörleri kullanıyorsunuz sorusuna bir çok kullanıcının CNBC cevabı vermesi hem dikkat çekici hem de Canfield’ın tezini destekler nitelikteydi.

CNBC yakında Bitcoin belgeseli yayınlayacak

Canfield ayrıca CNBC’nin programlarından birinde konuk olarak katılması için davet aldığını söyledi. Bu arada CNBC yakında Bitcoin tarihini ele alan ve orijinal kripto para biriminin tüm yönlerinin incelendiği “Bitcoin: Boom or Bust” adlı bir Bitcoin belgeselini yayınlayacak.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin