Brian Kelly Bitcoin düşüşü kısa vadeli olacak görüşünde
Brian Kelly 2019 kripto piyasası için çarpıcı öngörülerde bulundu

CNBC Fast Money’den Brian Kelly: Bitcoin 1980’lerin interneti gibi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC Fast Money programından Brian Kelly, CNBC’nin trading Block adlı programında katıldığı söyleşide, kripto paraları 1980’lerin interneti ile karşılaştırarak, Bitcoin’in hala ilk aşamalarında olduğunu dile getirdi.

Bitcoin’in potansiyeli sorulduğunda, Kelly, kripto parayı 1995’teki İnternet’le karşılaştırılabilir bir şekilde görmeye devam ederken, şu ifadelerle cevap verdi:

Bu teknolojinin işe yarayacağını düşünüyorum, oyunu değiştirme potansiyeline sahip. Ama bunlar için henüz çok erken. Daha  büyük dalgalanmalar görebiliriz.

Kelly, Bitcoin’i Cisco ve Microsoft gibi ilk İnternet şirketleriyle karşılaştırıyor.  Bitcoin’i Cisco’nun yönlendirici ve İnternet protokolleriyle eşleştiriyor. Ancak Kelly, Bitcoin’i bir şirket veya hisse senedi olarak düşünmenin yanlış olduğunu da vurguluyor:

Bu açık kaynak kodlu bir yazılımdır. bunu bir şirket olarak düşünemezsiniz. Ve bu da insanların hatalarını kendileri yaptıkları yerdir […] Bu bir hisse senedi değildir, bu bir şirket değildir.

Brian Kelly ’e göre bir varlık ile ilgili olumsuz haberlerin çıktığı an satın alma için en doğru zaman

Yeni yılın başından bu yana Bitcoin’in fiyat düşüşü, Fundstrat’dan Tom Lee tarafından vergi mükelleflerinin 17 Nisan ABD vergi gününden önce yaptıkları satışlara bağlanıyor. Röportaja göre Kelly’de, Lee’nin analiziyle aynı fikirde.

Brian Kelly, Barclays’in analistlerinin yakın zamanda “kriptoyu bir virüs” ve “bir daha asla yükselemeyecek” bulaşıcı bir hastalık olarak adlandırdığı rapordan söz ediyor. Kelly, bu tür olumsuz makalelerin yayınladığı anın, Bitcoin olsun ya da olmasın, herhangi bir varlık satın almak için “doğru zaman” olduğunu söylüyor.

Cuma günü ise Kelly verdiği başka bir röportajda, , yatırım zengini Tim Draper’ın değerlendirmesi olan  Bitcoin’in 2022 yılına kadar 250.000 dolara çıkabileceğine dair yorumunu desteklediğini söyledi.

cointelegraph

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin