stellar (XLM)

Stellar (XLM)’de neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar (XLM); ödeme sistemleri, bankalara hızlıca bağlanabilen ve hemen hemen hiç işlem ücreti olmayan bir projedir. Stellar geçmişte IBM ile ortaklık da dahil olmak üzere çok şey başardı. Ancak şu an da dijital varlık, Kripto piyasasındaki  mücadeleye odaklanmış durumda olan bir kripto para. Bir dönüşe ilham verecek olan bir hareketle Stellar, yeni inovasyonlara ve muhtemelen platformunda bir güncellemeye yönelecek.

Stellar’da atomic swap olacak mı?

Stellar ve KIN’in, bir Subreddit platformuna katıldığı AMA oturumunda, Stellar’ın geleceği hakkında birçok ilginç soru soruldu. Bunlardan biri, atomic swap’ın Stellar platformuna entegre edilme  olasılığıydı.

Stellar’ın mühendislerinden biri olan Tomer, ekibin şu anda otomatik değiştirme sürecini engelleyen Stellar (XLM)’ı destekleyen mevcut otomatik çözümlerden haberdar olmadığını belirtti. Stellar’da üçüncü parti emirleri gerektiren diğer manuel takas mekanizmalarının olduğunu belirtti.

Lumens artık Coindirect ve Buybit’de!

Kripto borsalarında listelenmek, büyük bir anlaşma gibi görünmeyebilir.  Ancak bu Stellar için oldukça önemli. Ethereum gibi kripto para birimleri 400’ün üzerinde borsada listelenirken, Stellar’ın sadece 79′ kadar borsada listelenmektedir. Bu da, varlığın likiditesini etkileyen önemli bir durumdur.

Stellar Lumen (XLM), yeni uçtan uca trading platformu Coindirect’e eklenen yedi kripto para biriminden birini oluşturuyor. Coindirect üzerinde her biri için güvenli cüzdanlar ile değişim yapılabilen 30’dan fazla kripto para bulunmaktadır. Coindirect, sunduğu güvenli sistemi ile dijital varlıkları değişiminde tüm dünya üzerinde işlem yapılabilen bir kripto borsası konumuna sahip.

Coindirect’in yeni Man adası tabanlı uçtan uca (peer to peer)  platformu sayesinde, kullanıcılar XLM paralarını doğrudan başka bir kişiyle güvenli bir şekilde satabilir ve satın alabilirler. Bireyler ayrıca Stellar Lumen’ı kendi yerel fiat para birimlerini kullanarak cüzdanlarına alabilir ve depolayabilirler.

Asya’nın dünya çapında en büyük kripto piyasası olduğu kanıtlandı ve Stellar bunu kendi yararına kullanıyor. Stellar ayrıca Yeni Delhi merkezli kripto borsası Buybit ile Hindistan’da da piyasaya sunuldu. Steller Lumen (XLM), Buybit’de Hint Rupisi (INR) kullanılarak satın alınabiliyor. Belki de yakın dönemlerde yeni listeler Stellar likiditesini arttırmak için harekete geçebilir.

Stellar (XLM) için fiyat ve statü tahminleri

Bu yazının yazıldığı sırada, Stellar Lumens (XLM), piyasa değeri 5.422 Milyar ABD Doları ile 0.292 dolar seviyesinde işlem görüyor. Coin, son 24 saat içinde yüzde 18.89 artarak 200 $ ‘ın üzerinde bir piyasa değeri artışına neden oldu. Stellar, kripto para birimi sıralamasında ise sekizinci sırada bulunuyor.

Fiyat tahminleri, Stellar’ın önümüzdeki aylarda yükseliş yaşayacağını ve XLM’nin Nisan ayını 0.35 $ seviyesinden kapatacağını söylüyor. Ambcrypto’ya göre, Stellar anketine katılanların  yüzde  62’si, coinin son zamanlarda büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve bu potansiyellerin ortadan kaybolmuş olmasına rağmen beklemeye  istekli olduklarına inanıyor.

Stellar’ı gelecekte neler bekliyor?

Birçok kişi bu büyük sorunun cevabının ne olduğunu merak ediyor. Bununla birlikte, Stellar Lumens’in kurucusu Jed McCaleb‘in bu soruya bir cevabı var. BayPay’ın ev sahipliği yaptığı bir etkinlikte McCaleb, Stellar’ın önündeki iftiralardan oluşan bir yolun olduğunu ve kendisinin Stellar’ın kurucusu olarak bu yolda seyahat ettiğini dile getiriyor.

stockgazette

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin