CNBC Fast Money‘den Brian Kelly: “Eskinin ve yeninin savaşına tanıklık ediyoruz.”
CNBC Fast Money‘den Brian Kelly: “Eskinin ve yeninin savaşına tanıklık ediyoruz.”

CNBC Fast Money‘den Brian Kelly BIS’in Bitcoin ile ilgili raporunu yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC Fast Money‘den Brian Kelly, BIS‘in yıllık raporunu yayınlanmasına yanıt olarak Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Uluslararası Ödemeler Bankası‘nın (BIS) ve diğer bankaların, Bitcoin gibi kripto para birimlerinin ortadan kaldırılmaya çalışıldığını söyledi. Ayrıca Kelly, bankaların eski düşüncelere sahip olduğunu ama Bitcoin’in daha yeni ve güncel olduğunu iddia ediyor.

CNBC Fast Money‘den Brian Kelly: “Eskinin ve yeninin savaşına tanıklık ediyoruz.”

BIS’in geçtiğimiz günlerde yayınladığı raporda pek çok tutarsızlık mevcut. Mesela rapor, paranın güvenle ilgili olduğunu söylerken aynı zamanda bu güvenin parçalanabileceğini belirtiyor. BIS’ın raporunu üç kere incelediğini söyleyen Kelly, raporun sektör için çok ağır olduğuna ve kendilerini eski kafalı göstermesine neden olabileceğine dikkat çekiyor.

Kelly ayrıca merkez bankaları için banka olarak da anılan BIS’in, Bitcoin’in kendisini merkez bankaları için varoluşsal bir tehdit olarak gördüğünü vurguluyor. Bitcoin alternatif bir finansal sistem olarak hareket edecek şekilde tasarlandı ve kripto para birimi ekosistemi merkezi bankacılığa ihtiyaç duymaz. Kelly açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Şu anda eskinin ve yeninin savaşına tanıklık ediyoruz.

“Bu teknoloji büyüdükçe daha fazla kullanacaksınız.”

Brian Kelly açıklamalarına şunları ekliyor:

Piyasalar ve fiyatlar, teknolojinin şu anda olduğu yerin de ilerisinde. 1981’de San Francisco Examiner gazetesi online hale getirildi. İnsanlar eskiden gazeteleri indirmek için iki buçuk saat kadar bir süre harcıyordu. Daha sonra insanlar bunun asla işe yaramayacağını, resimleri indirmenin çok uzun süre aldığını gördü. Bitcoin ile birlikte olduğumuz yer tam olarak da burası. Bir adım geri atıp büyük resme odaklanmalıyız. Bu teknoloji büyüdükçe daha fazla kullanacaksınız.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin