ripple 21 haziran
XRP/USD yükseliş trendine girdi mi?

Ripple 21 Haziran fiyat analizi: XRP/USD yükseliş trendine girdi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 21 Haziran fiyat görünümüne dair önemli detayları aşağıda şu şekilde özetledik:

  • Ripple fiyatı 0,5250 dolar seviyesinin üzerinde kaldıktan sonra dolar karşısında yükselişe geçti
  • XRP/USD saatlik grafiğinde 0,5380 desteği ile başlayan önemli bir yükseliş kanalı bulunuyor
  • Parite şu an yükseliş trendinde ve kısa vadede 0,55 doların üzerinde kazanımlarını arttırabilir
  • Ripple fiyatı, dolar ve Bitcoin karşısında olumlu yönde hareket ettiği görülüyor. XRP/USD 0,55 dolar direncini geçtiği taktirde yeni zirvelere ulaşma olasılığının yüksek olduğunu tahmin ediyoruz

Ripple 21 Haziran fiyat trendi ne yönde?

Ripple’ın son zamanlarda ABD doları karşısında 0,53 dolar seviyesi altında aşağı yönlü reaksiyonlarına şahit olduk. XRP/USD paritesi 0,5250 dolar destek alanına doğru gerilediğinde ise alıcıların bu seviyeden pozisyon açtığını gördük. Üstelik kısa vadedeki zirve ve dip seviyeleri olan 0,5615 ile 0,5105 dolar fiyatları referans alınarak oluşturulan Fibonacci düzeltme seviyelerinden Fib 76,4 seviyesi de destek noktası olarak çalıştı. XRP fiyatı böylelikle 0,5250 dolar ve aynı zamanda saatlik 100 basit hareketli ortalama seviyesinden geri döndü.

XRP yakaladığı bu pozitif hava ile 0,53 dolar direncini de geçmiş oldu. Yükseliş boyunca, fiyat fib 50 seviyesini de kırdı. An itibarıyla fiyatın 0,55 dolar direnci altında işlem gördüğünü söyleyebiliriz. Bu seviye şu an için kripto paranın yükselmesine engel olabilecek en önemli nokta olarak duruyor. Ek olarak, fib 61,8 seviyesi de alıcılar için bir engel teşkil edebilir. Daha önemli gözüken detay ise saatlik XRP/USD grafiğinde 0,5380 desteği üzerinde bir yükseliş kanalının oluşmasıdır.

Ripple Price Analysis XRP USD

Grafiğe baktığımızda fiyatın 0,5380 dolar üzerinde desteklendiğini görüyoruz. Bu seviyenin aşağısında olası bir hareket XRP fiyatının 0,5250 dolar seviyesine doğru geri hareket etmesine neden olabilir.

XRP için önemli teknik göstergelere baktığımızda;

Saatlik MACD: yavaşça yükseliş alanına doğru hareket ediyor

Saatlik RSI: yükseliş sinyali olarak görebileceğimiz 50 seviyesinin üzerinde bulunuyor

Ana destek noktası: 0,5350 dolar

Ana direnç noktası: 0,5500 dolar

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin