Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor
Zincir verileri: Ethereum yatırımcıları uzun vadede ETH’ye güveniyor

CNBC: Ethereum 2.0, 1.250 dolara gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC‘nin Crypto Trader programının son bölümünde Ethereum 2.0 1.250 dolara çıkıyor konusu tartışıldı.

Justin Drake: ”Ethereum 2.0 sadece birkaç yaşında ama yine de çok hızlı ilerliyoruz.”

Programın sunucusu Ran NeuNer, Ethereum’un büyük yıllık konferansının bir turunu sunuyor ve platformun uyum sağlama ve gelişme konusunda çok yavaş olduğunu söyleyen eleştirmenlere verdiği yanıtla ilgili olarak Ethereum geliştiricisi Justin Drake ile konuşuyor. Justin Drake konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Bence hatalar ve aşırı tavizler var. Ama bence bu çoğunlukla yanlış anlaşılıyor ve bir şeylerin karmaşıklığını küçümsüyor. Gerçekte, araştırma son derece hızlı ilerliyor ve sürekli olarak daha iyi tasarımlar elde ediyoruz. Ethereum sadece birkaç yaşında ama yine de çok hızlı ilerliyoruz. Bu nedenle Blockchain alanından daha hızlı hareket eden herhangi bir proje bilmiyorum.

Programın sunucusu Ran NeuNer, Ethereum’un yeni güncellemesi Ethereum 2.0’ın 1.250 dolara doğru hızla ilerlediğini de vurguluyor.

”Zcash’in ilk büyük güncellemesi, 40 saniyeden 2 saniyeye kadar işlem sürelerini azaltır.”

NeuNer ayrıca, işlem sürelerini 40 saniyeden 2 saniyeye düşürdükten sonra işlemleri kısaltarak ilerlediğini söyleyen gizlilik odaklı kripto para Zcash’in CEO’su Zooko Wilcox-O’Hearn ile de görüşüyor. Zooko Wilcox-O’Hearn konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Zcash’in ilk büyük güncellemesini daha yeni başlattık. Ve ne yapar, 40 saniyeden 2 saniyeye kadar işlem sürelerini azaltır. Ben bunun ciddi bir benimsenme dalgası için yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü şimdi cep telefonlarında çalıştırmak için yeterince verimli. Böylece, davranışlarınızı tüm internete sızmadan doğrudan cep telefonunuzdan alabilirsiniz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin