Peter Schiff'ten şaşırtan iddia: “CNBC insanları Bitcoin alması için yönlendiriyor.”
Peter Schiff'ten şaşırtan iddia: “CNBC insanları Bitcoin alması için yönlendiriyor.”

CNBC analisti Bitcoin’i kısa vade için yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin bu hafta 8.000 dolar seviyesinin üzerine çıktıktan sonra, CNBC uzmanı, BTC fiyatının yakın zamanda küçük bir düzeltme yapabileceğine dair bir tahminde bulundu. BTC fiyatı şu anda yükseliş rallisini devam ettirmeye yönelik herhangi bir yukarı yönlü hareket yapmakta zorlanıyor.

Alıcı ve satıcılar çekişiyorlar

yükseliş trendinin yavaş yavaş enerjisini kaybetmeye başladığını düşünen GRZ Energy’den Anthony Grisanti, yatırımcıların küçük bir geri çekilme ile yeni bir yükseliş için destek bulabileceğini düşünüyor:

Bitcoin son beş ayda iki katına çıktı, bu yüzden bir miktar geri çekilme beklemekteydim ve aşağı yönde, çok ilginç bir boşluk var. 6.870 ila 6.425 dolar arasında.

Öğle saatlerinde, Bitcoin fiyatı, bugünkü kritik destek seviyesi 8.050 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Yapılan dikkat çekici başka bir yorum ise çeşitli teknik göstergelerin durumunu değerlendirerek BTC’nin yüzde 80’ne varan bir düşüşe girebileceğini iddia etti.

https://twitter.com/hithrowaway/status/1128391235633176576

CNBC’nin düzenli yorumcularından Tom Lee her daim iyimser

Bu arada, CNBC’ye düzenli olarak katılan Fundstrat CEO’su Tom Lee de yükseliş oranını artırıyor. Kısa bir süre önce FOMO odaklı bir yükseliş göreceğimizi söylemişti.  Lee, Bitcoin’in ATH’sini yeniden test etme yolunda olduğuna inanıyor.

Bitcoin ölçeklenebilir hale geliyor

Path Trading Partners’ın kurucu ortağı Bob Iaccino, kimin kripto satın aldığından emin değil, ancak Lightning Network’un en son fiyat yükselişi için büyük bir katalizör görevi görebileceğini iddia ediyor. Bunun nedeni olarak ise LN’nin Bitcoin’in adaptasyonunu çok daha kolay hale getirmesi olarak gösterdi.

LN’nin oyun değiştiren bir ölçekleme yani genişleme çözümü sunduğunu belirtmekte fayda var. Ancak bazı eleştirmenler ağın tamamen işlevsel olmaktan uzak olduğunu söylüyorlar.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin