opera tron
Opera şimdi de yeni bir kripto para ile iş birliğine giriyor

Opera şimdi de yeni bir kripto para ile iş birliğine giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Opera tarayıcısı, platformunda birden fazla Blockchain’i bünyesinde destekleyeceğini ve TRON Blockchain’in, The Next Web raporları ile başlayacağını açıkladı. Opera daha önce Ethereum Blockchain desteğini duyurmuştu.

Opera Ethereum’dan sonra Tron blockchain’i de destekleyecek

TRON desteği, Opera kullanıcılarının sayısında artış görülen TRON dapp’lerini ve platformdaki tokeni kullanabilecekleri anlamına geliyor. Ayrıca TRC standart tokenleri tarayıcı tarafından da desteklenecek.

TRON CEO’su Justin Sun’ın, iş birliği hakkında görüşleri şu şekildeydi:

Yüz milyonlarca kullanıcısı olan ana tarayıcılardan biri Opera’nın artık TRX ve diğer TRON tokenlerini sorunsuz bir şekilde destekleyeceği için heyecanlıyız. Yakında, Opera kullanıcıları TRON Blockchain’deki dappleri kullanabilecekler.

Tron Blockchain’in Opera tarayıcısına ne zaman entegre edileceğine dair bir tarih verilmedi.

Tron’da yakın zamanda bir ayrıklık yaşandı

TRON, kurucu ortağı ve eski CTO’su Lucien Chen ise TRON’un artık merkezsizlik özelliğine sahip olmadığını düşündüğü için projeden kendi girişimi Volume Network’ü başlatmak için ayrıldığını söyledi.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin