Bitcoin fiyat düşüşü sonunda CME boşluğunu doldurdu ve yükseliş geldi
Bitcoin fiyat düşüşü sonunda CME boşluğunu doldurdu ve yükseliş geldi

CME’nin Bitcoin endeks sağlayıcısı sektörde bir ilke imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CME Group’un Bitcoin endeks sağlayıcısı CF Benchmarks, Avrupa Benchmarks Yönetmeliği (EU BMR) kapsamında bir referans lisansı aldı.

CME’nin Bitcoin endeks sağlayıcısı CF Benchmarks, AB lisansını kazandı

13 Eylül’de, CF Benchmarks’in resmi Twitter hesabı, firmanın lisansını Büyük Britanya’nın Finansal Davranış Otoritesinden (FCA) aldığını açıkladı. Tweette, firma aynı zamanda bu hedefe ulaşan ilk kripto para birimi endeks sağlayıcısı olduğunu iddia ediyor:

CF Benchmarks, BMA’dan AB BMR yetkilendirmesini alan ilk kripto endeks sağlayıcısıdır.

Yetkilendirme, CF Benchmark’ın endekslerini çeşitli düzenlenmiş şirketlere sunmasına izin verecek. Daha doğrusu, finansal ürün firmaları, AB BMR 2020’de tam olarak yürürlüğe girdikten sonra bu endeksleri AB’deki ürünlerinde kullanmakta serbest olacaklar.

Nasdaq’da Defix adında merkezi olmayan bir Blockchain finans endeksi açıkladı

Endekslerin uygulamaları, portföyün varlık tahsisini tanımlamak, fon performansını ölçmek, borçlanma oranlarını ve sözleşme uzlaştırma mekanizmalarını belirlemek için bunları kullanmak, ihraç etmek, ticaret yapmak ve ürünlere yatırım yapmaktır. CF Benchmarks CEO’su Sui Chung’un şunları söyledi:

AB BMR’nin katı gereksinimlerini karşılayan ilk düzenlenmiş kripto para birimi endeksi sağlayıcısı olmaktan gurur duyuyoruz. Güvenilir ölçütler, varlık sınıfına daha bireysel ve kurumsal yatırımcıları çekmeleri nedeniyle kripto para birimi ekosistemini büyütmek için kritik öneme sahip.

Bu haftanın başlarında bildirdiğimiz gibi büyük ABD borsası Nasdaq, Defix (DEFX) adında merkezi olmayan bir Blockchain finans endeksi açıkladı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin