Ethereum'da son durum: 245 dolarla dans, 300 dolar ihtimali, düşüş olasılığı...
Ethereum'da son durum: 245 dolarla dans, 300 dolar ihtimali, düşüş olasılığı...

Popüler analistten meteorik tahmin: “Ethereum yakında 320 dolara yükselebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin piyasası, 10.000 doların ortasındaki Bitcoin’in konsolidasyon dönemine sert bir şekilde tepki verdikten sonra bugün Ethereum yükseldi. Bu yukarı doğru ivme ETH’yi daha önce kripto para birimi için güçlü bir destek seviyesi olan 185 dolara yükseltti. Şimdi analistler Ethereum’un ağının önemli bir güç sağladığını ve bu durumun kripto para biriminin kısa vadeli fiyat hareketleri için olumlu bir işaret olabileceğini belirtiyor.

Josh Olszewicz: Ethereum kısa vadede 320 doların üzerinde yükselebilir.”

Yazım sırasında, Ethereum bu ayın başlarında belirlenen yaklaşık 170 dolar olan düşük seviyesinden önemli bir toparlanma kaydetti. ETH, son birkaç gün ve haftalar boyunca bu fiyat düzeyinde sürekli olarak destek buldu ve bugün dalgalanma kabiliyeti uzmanlara göre önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli ölçüde uzayabilecek bazı temel yükselişlere işaret edebilir. Twitter’da popüler bir kripto analisti olan Josh Olszewicz, Ethereum’un kısa bir tweette fiyat hareketinden bahsetti ve “İşte sizin ETH hopium’unuz!” diyerek kripto para için 320 dolarlık kısa vadeli bir hedef gösteren grafiğe işaret etti:

Göstergeler/osilatörler hepsi BTC’deyok oluyor veya sıfırlanıyor. Hacim temelde ölü, uçuculukta düşüyor. OI bmex ve bit üzerinde sonsuzluğa yaklaşıyor. Yüzdeki yırtılma hareketleri yakında geliyor.

Chris Burniske: Ethereum’un dünya bilgisayarına talep ATH’de!

Birçok analistin ağ gücünün bir işareti olarak gördüğü Bitcoin hash rate’ının son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını belirtmek önemli. Ethereum’un ağı aynı zamanda önemli bir dayanım gücüne de işaret ediyor. Placeholder’ın ortağı Chris Burniske, kısa süre önce yayınlanan bir tweette ETH’nin GAS kullanımındaki -tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan son dalgalanmasının- şu anda Ethereum ağı için talep edilen sinyallerin inanılmaz derecede yüksek olduğunu açıkladı:

Bu şu şekilde okunabilir: Ethereum’un dünya bilgisayarına talep ATH’de!

Bu temel sağlamlık uzmanlara göre, kripto para biriminin fiyatındaki bir artışı izleyebileceği için, önemli ölçüde daha fazla kazanımın yakın olduğunu gösterebilir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin