Güney Koreli internet devi Kakao, Blockchain platformu için tarihi açıkladı
Güney Koreli internet devi Kakao, Blockchain platformu için tarihi açıkladı

Güney Koreli internet devi Kakao, Blockchain platformu için tarihi açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli internet devi Kakao Corp’un Blockchain kolu Ground X, 13 Mayıs’ta Consensus 2019’da bir Cointelegraph muhabirine kendi Blockchain platformunun açılış tarihini açıkladı.

Güney Koreli internet devi Kakao’nun Blockchain platformu hazır

Duyuruya göre, Klaytn ana ağı 27 Haziran 2019’da açılacak ve ülkedeki Blockchain’nin benimsenmesinde önemli bir itici güç olacak. Kakao, Güney Kore’de mesajlaşma, oyun, içerik hizmetleri, finansal hizmetler ve mobilite hizmetleri alanlarında %96 pazar payına sahip. Kakao, geçtiğimiz Mart ayında bir Blockchain platformu başlatmak istediğini açıkladı.

Güney Koreli internet devi Kakao, Ekim ayında Klaytn’ın testnet versiyonunu yayınladı. Platform, merkezi olmayan uygulamalara (DApps) odaklanıyor. Geçtiğimiz yılın Ekim ayından itibaren, geliştiriciler yeni ekosistemi test etmek için yaklaşık on yerli ve uluslararası ortakla çalışıyor.

KakaoTalk’a entegre bir kripto cüzdanı geliyor

Daha yakın zamanlarda Kakao, ilk para teklifini (ICO) Klaytn adına 90 milyon dolar daha kazanmak için tekrarladı. Aralık ayında, firma yerel bir token geliştirmek için Ground X ile toplam 300 milyon dolarlık bir gelir elde etmeyi planladığını duyurdu. Kakao, Klaytn ana ağının piyasaya sürülmesinin ardından, mesajlaşma uygulaması olan KakaoTalk’a entegre bir kripto cüzdanı çıkarmayı planladığını da belirtti.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin