Binance'in yeni ortaklığı ile borsa daha güvenli olacak
Binance'in yeni ortaklığı ile borsa daha güvenli olacak

Binance’in yeni ortaklığı ile değişen nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainalysis bir kripto adaptasyon şirketi. Yakın zamanda Binance ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Binance ise dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri. Borsa şüpheli işlemlerin tespitinde bir noktayı atlıyor ve Chainalysis şirketi buna çözüm bulmayı hedefliyor. Binance’in yeni ortaklığı ile borsa daha güvenli hale gelecek gibi görünüyor.

Binance’in yeni ortaklığı ile borsa daha güvenli olacak

Mevcut verilere göre, dünyanın en büyük işlem hacmi ile Binance bir kripto para borsası olarak çalışmaya devam ediyor. Binance ekibi, tüm dünyaya hizmetlerini sunuyor. Borsa da büyüme planlarını devam ettiriyor.

Dev kripto para borsası Binance, Kara Para Aklamayı Önleme (AML) ve Müşteri Tanımlama (KYC) kurallarına uygun olarak hareket ediyor. Bunu yerine getirmek için zor bir iş. Ancak bu süreç, Chainalysis ile yapılan ortaklık sayesinde daha kolay olacak. Şirket, gerçek zamanlı izleme yoluyla Binance platformundaki her bir işlemi takip ettiğini iddia ediyor.

Chainalysis tarafından önerilen çözüm, “KYT”

Chainalysis tarafından önerilen çözümün adı: KYT’dir. Bu çözüm ilk olarak Nisan ayında tanıtıldı. Ortaklık hakkında Chainalysis COO Jonathan Levin, şunları söylüyor:

Binance’in global olarak düzenleyicileri tatmin etmek ve büyük finans kurumlarıyla güven oluşturmak için dünya standartlarında AML uyumluluk programları oluşturma yolundaki liderliğini takip etmesini bekliyoruz.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin