Kripto tahminleri tutan Keiser: Bitcoin (BTC) güçlü bir patlamanın eşiğinde!
Kripto tahminleri tutan Keiser: Bitcoin (BTC) güçlü bir patlamanın eşiğinde!

Claire Wells: “Bitcoin ve kripto paralarda fiyat artışı kaçınılmaz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mobil ödeme şirketi Circle’ın Yasal ve Ticari İlişkiler Direktörü Claire Wells Bitcoin‘de fiyat artışının muhtemel olduğunu ancak burada kripto para düzenlemesinin önemli rol oynayabileceğini söyledi.

Claire Wells: “Şu anda biraz daha az volatilite görüyoruz.”

Wells, konuya yönelik şunları söyledi:

Şu anda biraz daha az volatilite görüyoruz. Fiyatlar düştü ve alım satım da düştü. Ama bence fiyatlar önümüzdeki birkaç ay içinde yeniden artacak. Bence birçok insan yasal düzenlemelerin nasıl düşünüldüğünü duymayı bekliyor.

Bitcoin fiyatı Cuma günü 6.000 doların altına düştü ve fiyat 2018 yılı için yeni bir düşüş yaşadı. CoinDesk’in Bitcoin Fiyat Endeksi (BPI), 6 Şubat’ta gerçekleşen 5.947 dolar seviyesinin en düşük seviyesini aşarak 21:51 UTC’de 5.938,18 dolara kadar düştü. Bitcoin fiyatı bu nedenle 700 dolardan fazla düşüş gösterdi. BPI’ya göre, kripto para biriminin piyasa hacmi de düşerek 102 milyar dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu rakamla lider kripto paranın işlem hacmi de yılın en düşük seviyesini gördü.

“Piyasada bir fiyat artışı görmemiz kaçınılmaz.”

Aralık 2017’den bu yana en düşük seviyeleri gören Bitcoin fiyatının Wells’e göre yeniden artması gerekiyor. Wells, açıklamalarına şunları ekliyor:

Bir fiyat etiketi ya da favori kripto para belirtmek istemem. Ancak değerde bir artış görmemizin kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Bitcoin yazım sırasında 1,5 oranında düşüşle 6.121 dolardan işlem görüyor. Bitcoin şu anda 104 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bitcoin dışında ilk 10’da yer alan tüm kripto paralar şu anda yüzde 1 ila 5 arasında değer kaybı ile işlem görüyor.

Express

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin