Microsoft ödüllerine Ontoloji (ONT) tokeni damgası
Microsoft ödüllerine Ontoloji (ONT) tokeni damgası

Microsoft ödüllerine Ontoloji (ONT) tokeni damgası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Onchain; Da Hongfei, Erik Zhang ve Li Jun gibi yardımseverler tarafından kurulan Ontoloji tokeninin arkasındaki Blockchain girişimi. Onchain ayrıca konsorsiyuma Blockchain geliştirme yönetimini verdi ve geçtiğimiz yıl Çin’in en büyük özel şirketlerinden biri olan Fosun Group’tan yatırım fonu aldı. Microsoft Accelerator ise yeni işletmelere kaynak sağlayarak işletmelerin gelişmesine yardımcı olan olan bir program. Bugün Microsoft ödüllerinden bazılarını Ontoloji (ONT) tokeni kazandı.

Ontoloji (ONT) tokeni Microsoft’tan destek alıyor

21 Haziran’da Microsoft Accelerator Shanghai’da “Think Next” isimli üçüncü mezunlar grubu girişim sergisi etkinliğini gerçekleştirdi. Onchain Microsoft tarafından Şubat 2018’de global Blockchain endüstrisindeki çalışmaları sebebiyle aday gösterildi.

Yılda iki kere Microsoft Accelerator bir takım şirketleri aday göstererek Microsoft’un inovasyon ekosistemine, girişimcilik kaynaklarına, finansal kaynaklarına, stratejik tavsiyelerine ve büyük müşterilerine erişmesine olanak tanıyor. Bu sebeple Onchain’in Başkan Yardımcısı Yang Wentao Blockchain ile ilgili tahminler, temel sorunlar ve Ontoloji’nin güvenilirliği ve katılımı hakkında bir konuşma yaptı.

“Bireyler Ontoloji’nin dağıtılmış kimlik yönetimine katılabilir.”

Yang Wentao konuya yönelik şunları söyledi:

Ontoloji ekosistemi üyeleri dört bölüme ayrılabilir: topluluk, birey, kurum kimlik doğrulama sistemi sağlayıcıları ve endüstri uygulama sistemi sağlayıcıları. Teknoloji yeteneklerini yerel ve uluslararası kurumlardan ve topluluklardan çekmeyi ve bu arada topluluk yetiştirme yoluyla etkileşimi ve eğitimi geliştirmeyi umuyoruz. Bireyler Ontoloji’nin dağıtılmış kimlik yönetimine katılabilir ve destek ve iyileştirme önerileri sunmak için de topluluğa dahil olabilir.

Microsoft Accelerator, Microsoft’a ait kurumsal bir girişim

Microsoft Accelerator, Microsoft’a ait kurumsal bir girişim. Girişim, Microsoft’un teknolojisine erişiyor. Ayrıca girişim, yerel ve küresel ekosistemler arasında işbirliğini teşvik eden yeni topluluk alanları yaratıyor ve girişimlerle ortak satış anlaşmaları sunmak için önümüzdeki iki yıl 500 milyon dolar taahhüt etti. İlerleyen dönemlerde ise Onchain Blockchain inovasyonlarına odaklanarak Ontoloji’nin gelişmesi ile en son teknoloji güven ortaklığı platformunu yaratacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin