civic lingham
Civic CEO'su Lingham Bitcoin fiyatı hakkında karamsar konuştu

Civic CEO’su Lingham Bitcoin fiyatı hakkında karamsar konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain kimlik platformu Civic’in CEO’su Vinny Lingham, 11 Ocak’ta kısa vadeli Bitcoin (BTC) fiyat tahminini revize ederek finansal haber ağı Cheddar’a piyasayı domine eden kripto paranın 3.000 doların altına düşebileceğini söyledi.

Civic CEO’su Lingham 2 aylık periyotta 3000 – 5000 dolar arasında bir salınım bekliyor

Bir röportajda, BTC/USD paritesinin önümüzdeki aylarda 3.000 ila 5.000 dolar arasında işlem yapmasını öngördüğünü söyleyen Lingham, pazarda “ayrılma veya bozulma” olacağını iddia etti:

Gerçek şu ki, bir ya da iki ay boyunca 3.000 ila 5.000 dolar arasında bir yatay görünüm sonrası Bitcoin yönünü bulmaya çalışacak. Bu yöne karar verildiğin o tarafa doğru hızlı bir kopma ya da bozulma olabilir.

Lingham, Bitcoin ‘in Perşembe günü birkaç dakika içinde 250 dolar kadar düşerek 4.000 dolar direncini geçmekte başarısız olduğu teyit edildikten sonra demeç vermesi dikkat çekti.

Yenilenen oynaklık birkaç hafta boyunca devam eden yatay hareketleri izleyerek haftanın başlarında elde edilen kazanımları kaybedilmesine neden oldu.

Altcoinler, Bitcoin’in hamlesine daha yoğun tepki gösterdi. Kripto pazarındaki en büyük yirmi kripto varlık bilindiği gibi son 24 saatte yüzde 11,3’e oranında değer kaybetti.

Lingham Civic’in ICO sonrası yaptıkları finansal planlamadan dolayı geçen yılki düşüşten çok etkilenmediklerini söylüyor

Lingham, Cheddar’a verdiği demeçte, Civic’in 2017’deki ilk para teklifindeki (ICO) patlama döneminin çoğunda olduğu gibi, kendi CVC tokeni şu an piyasa fiyatının çok altında işlem görüyor. Ancak şirket için bir sorun olmadığını söyledi:

Çok hafif bir şekilde etkilendik. ICO’larımızı elde ettik ve nakit olarak tuttuk. Bu yüzden piyasadaki herkesten daha az etkilendik. Bazı kişiler ise Bitcoin ve Ethereum’u çok yüksek fiyattan tuttular.

Bu arada Bitcoin’in de fiyat düşüşü olacağı hakkında uyarıda bulunan diğer kaynaklar arasında, Aralık ayında Bitcoin’in 1.300 doların altına düşebileceğini iddia eden usta trader Tone Vays da bulunuyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin