Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Ripple yatırımcılarına müjde: Ripple’ın xCurrent 4.0’ü artık aktif!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın xCurrent 4.0, müşterilerinin XRP-Powered xRapid ödeme sistemini entegre etmelerini sağlar xCurrent, anlık ve ucuz sınır ötesi işlemleri kolaylaştırmak için kullanılır.

Ripple’ın xCurrent 4.0’ü piyasaya sürüldü

Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu (CTO) David Schwartz, xCurrent 4.0’ın, müşterilerinin XRP-Powered xRapid ödeme sistemini entegre etmelerini sağladığını onayladı. Ripple müşterileri, anlık ve ucuz sınır ötesi işlemleri kolaylaştırmak için xCurrent’i kullanıyor. Bu nedenle yükseltme firma için çok büyük bir anlaşma. xCurrent bir Blockchain mesajlaşma sistemi kullanır. 

Güncellemeden sonra, sistem bankalara ve finansal kuruluşlara talep üzerine likidite sağlayarak, sınır ötesi havale işlemlerini kolaylaştıracak XRP Powered xRapid ile entegre edilebilir. Ancak Schwartz, Ripple müşterilerini xCurrent 4.0’a yükseltmeye teşvik etmenin zor olacağına inanıyor. Bu nedenle, firma başlangıçta çok çalışıyor. Schwartz ayrıca, xCurrent’e yükseltmenin karmaşık bir işlem olduğunu söyledi: “4.0 canlı. Tüm müşterilerin iyileştirilmesi için çalışıyoruz, ancak bu karmaşık bir işlem. Multihop-xRapid desteği, çok daha kolay eşleme ve çok daha kolay bir müşteri entegrasyon süreci sağladı ama  xCurrent 4.0 en önemli yeni özelliklerdir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin