Civic CEO'su: “Kripto paralara uzun vadede büyük bir inancım var.”
Civic CEO'su: “Kripto paralara uzun vadede büyük bir inancım var.”

Civic CEO’su: “Bitcoin ve diğer kripto piyasaları, trilyon dolarlık bir piyasa olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Civic CEO’su ve kurucusu olan Vinny Lingham, kripto para piyasasının mevcut durumunu, Bitcoin’in çöküşünü ve çöküşün olası nedenlerini tartıştı.

Vinny Lingham: “En iyi tahminim 2.000 ila 3.000 dolar arasında bir yerde olurdu.”

CNBC ile yapılan röportajda Lingham, çöküşlerin henüz bitmediğini ve Bitcoin’in gerçekten de alttan vurmadığını belirtiyor. Ona göre, piyasa “umutsuz bir durumda” çünkü Bitcoin, çoğu insanın Bitcoin’in aşağıya doğru sarmalının alt kısmı olarak gördüğü 5.800 dolarlık desteğin altına daldı. Lingham Bitcoin’in dip seviyesinin yakında görüleceğini vurguluyor ama kimsenin bundan emin olamayacağı ve yükseliş eğiliminin de beklenebileceğini ekliyor. Lingham konuya yönelik şunları söylüyor:

En iyi tahminim 2.000 ila 3.000 dolar arasında bir yerde olurdu, ama daha yüksek olabilir de… Açıkçası 500 dolar değil ama şimdiki 4.000 dolar seviyesine yaklaştığını düşünüyorum.

Bugünün flaş kripto para haberleri karşınızda!

Civic CEO’su: “Kripto paralara uzun vadede büyük bir inancım var.”

Lingham, bunun piyasa temelleri ve temel ekonomi üzerine kurulu olduğunu ekliyor. Kripto para sektöründe mevcut pazarlardaki satıcıların alıcıları yenmesi nedeniyle yeterli gelir elde etmeyen çok fazla şirket olduğunu belirtiyor. Bu şirketlerin gelir elde etmeleri için piyasadaki alıcılardan gelen fiat parasının gerekli olduğunu da vurguluyor. Vinny Lingham, açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Kripto paralara uzun vadede büyük bir inancım var ve bence trilyon dolarlık bir piyasa olacak, ama şu anda biraz acı çekmemiz gerekecek çünkü aşırı coşkuluyuz.

“Bakkt veya Fidelity gibi kurumsal firmalar piyasaya girmeyecek.”

Piyasadaki ani ve acımasız çöküşün nedenini açıklamak için Lingham, Bitcoin Cash’in son zamanlardaki hırsızlığına yöneldi. Bitcoin’in fiyatının çökmesiyle sonuçlanan ve “hash savaşların” aralarında yer aldığı bir dizi özellik olduğunu söylüyor. Ayrıca, Bakkt veya Fidelity gibi kurumsal firmaların piyasaya girmeyeceğini de belirtiyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin