Emin Gün Sirer’den iddialı tahmin: ''Bitcoin ve kripto kışı sona eriyor.
Emin Gün Sirer’den iddialı tahmin: ''Bitcoin ve kripto kışı sona eriyor."

Civic CEO: ”Bitcoin için kripto kışı, kripto nükleer kışı olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin pazarının şu anki durumuna ilişkin olarak, “MAGIC” ismini alan bir Teksaslı trader şöyle bir tweet paylaştı:

Şu anda çok dikkat etmemiz gerekiyor. Eğer BTC 3.300’e gelerek yaklaşık %5 değer kaybederse, son ayı piyasasını aşağıya çekmeye zorlayan haftalık 200 MA’yı test edecek. Eğer bunun altına kapatırsak, işler daha da kötüye gidecek.

Bitcoin için 3000 doların altına düşerse kripto nükleer kışı yaşanacak

Multicoin Capital’in kripto fonunun genel ortağı ve Civic’in CEO’su Vinic Lingham, bu tweet’e şöyle cevap verdi:

Bitcoin için 3000 doların altına düşerse“ kripto kışı, kripto nükleer kışı ”olacak …

Şu anda, Bitcoin 3.390 seviyesine geldi. En son BTC/USD böylesine sıkı bir fiyat aralığında bu denli sabit kaldığında, değerinde %50’lik bir düşüşe yol açtı. Eski IMF ekonomisti Mark Dow bu düşünceyi şöyle söyleyerek aktardı:

Bitcoin birkaç hafta boyunca yaklaşık 3.600 dolar civarında sessiz kaldı. Son kez bunu 6,500 dolara çıktığında görmüştük ve felaketle sona erdi. Grafiklere göre. Olasılıklar yakında benzer şekilde keskin bir  düşüş yaşanıyor, belki de başlamış bile olabiliriz.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin