Citigroup vesayeti olmayan yeni Bitcoin öğesini gösteriyor

Citigroup vesayetsiz yeni Bitcoin aracını tanıttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Citigroup, kurumsal yatırımcılar için yeni bir araç geliştirdi. Araç kurumsal yatırımcılara Bitcoin’e sahip olmak zorunda kalmadan Bitcoin ile etkileşimde bulunmalarını sağlıyor.

ABD devinin, Bitcoin için geleneksel bir finans aracı olan American Depository Receipt’in (ADR) bir versiyonundan yararlanmak istediği açıklandı. Böylece Digital Asset Receipt’in (DAR) oluşturulması sağlandı.

Citigroup tarafından yaratılan araç nasıl işliyor?

Citigroup, süreci şu ifadelerle açıkladı:

Yabancı hisse senedi, bir banka tarafından tutulur. Daha sonra depozito makbuzu düzenlenir. Bu durumda, kripto para bir muhafız tarafından tutulur. DAR, Citigroup tarafından verilir.

Citygroup, 1920’lerden bu yana iş yapan ADR’lerin en büyük ihraç şirketlerinden biri.

Pazar günü Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) geçici olarak iki kripto ile ilgili exchange-traded notes’u (ETN) askıya aldı. Bu söylentiler, Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) hâlâ düzenleyiciler ve mali uzmanlar tarafından geniş çapta tartışılan bir konu olduğu bir zamanda ortaya çıkıyor.

The entire segment of non-custodial institutional crypto trading has not received a warm welcome from most of the important financial institutions this year.

Korumacı olmayan kurumsal kripto ticaretinin tüm kısmı bu yıl önemli finans kurumlarının çoğundan sıcak bir karşılık görmedi.

Bir ETF ve kıtalar arası çalışan düzenlenmiş borsa olan Bakkt’ın olası tanıtımı ile ilgili olarak Andreas Antonopoulos dolaylı sergileme sonunda Bitcoin’in ününe zarar vermesine yol açacaktı diyerek karşılık verdi.

Antonopoulos, geçen ay şunları belirtti:

Bir ETF, multimilyar dolarlık bir araçtır. Sizin olmayan Bitcoin’i içeren bir çözümdür. Bu yüzden bu yüzden ona karşıyım ve hiçbir şey satın almayacağım.

 

 

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin