Circle CEO'su, bir değer deposu statüsünden dolayı Bitcoin'i destekliyor
CCircle CEO'su, bir değer deposu statüsünden dolayı Bitcoin'i destekliyor

Circle CEO’su Jeremy Allaire: “Her şeyin tokenileşmesinin başlangıcındayız!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ödemeler şirketi Circle’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su olan Jeremy Allaire, bu sabah Dublin’deki MoneyConf’da konuştu. Circle CEO’su Jeremy Allaire küresel toplumun, her şeyin tokenileşmesinin başlangıcında olduğunu belirterek, eşi benzeri görülmemiş bir kripto devriminden bahsetti.

Circle CEO’su Jeremy Allaire: “Eşi benzeri görülmemiş bir kripto devrimi olacak!”

Jeremy Allaire’e göre, daha önce internetin veri ve iletişimleri dönüştürdüğü gibi, Blockchain‘de şu anda, finansın her yönünü devrimselleştirmeye ve imajında kamu ve sivil hizmetlerini yeniden icat etmeye hazırlanıyor. Jeremy Allaire konuya yönelik şunları söyledi:

Açık bir global, değişmez kayıt tutma sistemine, bir hareket işleme sistemine ve güvenli bir bilgi işlem ortamına sahip olduğunuzda, finansın her yönünü küresel olarak yeniden kavramsallaştırabilirsiniz. Şirket ve ticaret hukuku, sözleşmelerin aracılıkları, hem kurumsal hem de toplumsal karar almada kullandığımız tüm sistemleri çok önemli bir şekilde işliyor.

Circle’ın USDC’si, Ethereum ağına dayalı bir ERC-20 tokeni olacak

Allaire, her çeşit değer depolama ve kamusal kaydın, serbest piyasa değeri olan ve küresel dijital borsalarda işlem görebilen bir kripto token haline geldiğini belirterek, küreselleşmiş bir ekonomi ve toplum vizyonunu ele aldı. Ayrıca Allaire, kripto varlıkları ile evinizin, arabanızın veya sanatınızın tokenize edilebileceğini ve herhangi bir fiziksel mülkün çevresinde açık küresel finansal ilişkiler kurabileceğinizi söylüyor.

Daha sonra Allaire, Ripple (XRP) ve Stellar (XLM) gibi işlem mutabakat sistemlerini ve Ethereum (ETH) gibi çok iddialı “Blockchain tabanlı platformları” destekleyen kripto varlıkları ele aldı. Geçen ay Circle, madencilik donanımı üreticisi Bitmain tarafından yönetilen ve ABD doları destekli istikrarlı bir kripto para geliştirilmesi için ortaklaşa yürütülen 110 milyon dolarlık bir bağış toplama turunu kapattı. Circle’ın USDC’si, Ethereum ağına dayalı bir ERC-20 tokeni olacak ve yaz aylarında Circle tarafından yayınlanacak. Yatırım, Circle’ın değerini 2016’dan bu yana neredeyse 3 kat artışla yaklaşık 3 milyar dolara getirdi.

Links2exchange

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin