featured
Çinli milyoner Litecoin ile F1 aracı aldı.

Çinli milyoner Litecoin ile F1 araçları satın aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çinli milyoner Litecoin kripto para birimini kullanarak, yaklaşık 4 milyon sterlin değerinde dört adet Formula 1 arabası satın aldı.

Çinli milyoner Litecoin kullanarak Sauber C30 aldı

Bitcoin News tarafından raporlanana göre, satış, 2011 F1 sezonu boyunca Ferrari tarafından yönetilen Sauber C30’u içeriyor. Serco Perez ve Kamui Kobayashi tarafından sürülen araçlar satışa dahil oldu.

Satın alma, Londra merkezli Heritage F1 bayiliği aracılığıyla galeri sahibi Eleesa Dadiani tarafından yönetildi.

Dadiani’nin Londra galerisi, alıcıların “Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple ve Dash dahil olmak üzere birçok farklı kripto para birimi” kullanarak ürün satın almalarını sağlıyor.

Bitcoin milyonerleri, dijital para birimini bir süredir süper otomobil almak için kullanırken, site, F1 satışının Litecoin ile tamamlanacak ilk araç satışı olduğunu söylüyor.

Heritage F1 sahibi Mike O’Connor, satışın, “kripto paralarda lüks varlıkların satın alınması talebinin artması” nedeniyle “bir çoğunun arkasından gelebileceği ilk satış” olabileceğini söyledi.

Fortune’a göre Bitcoin’den daha hızlı işlem sürelerine sahip olan Litecoin şu anda piyasada “dördüncü en büyük” dijital para birimi.

İnternet sitesi, şu anda 240 euro civarında olan Litecoin’in 2017 başlangıcından bu yana %7,291 oranında değer kazandığını söylüyor.

Theweek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin