Son Dakika: ABD'li popüler kripto para borsası XRP ticaretini askıya aldı!
Son Dakika: ABD'li popüler kripto para borsası XRP ticaretini askıya aldı!

Çinli kripto para borsası Okcoin, Güney Kore’ye açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin kripto para borsası Okcoin, Güney Kore’ye açılacağını duyurdu. Şirketin Kore web sitesinden yaptığı duyuruya göre, Ocak sonuna kadar kripto para ticaretini başlatması bekleniyor.

Koreatimes’ın haberine göre: Okcoin, Güney Kore faaliyetleri için Mobil ve PC oyunlarının Korece geliştiricisi, yayıncısı ve dağıtıcısı olan NHN Entertainment ile ortaklık yapmayı planlıyor. NHN, yatırım departmanı ortaklığı ve öz sermaye yatırımını gözden geçirdiğini ancak hiçbir şeyin henüz kararlaştırılmadığını belirtti.

Çin hükümeti kripto para borsalarını Eylül ayında kapattıktan sonra, OKCoin dikkatini diğer pazarlara çevirerek kripto para ticaret platformu OKEx’i başlatmıştı.

2013 yılında kurulan Okcoin, ABD ve Japonya’dan sonra dünyanın üçüncü büyük kripto para pazarında operasyonları başlatmak için Ekim ayında OKCoin Kore’yi kurdu.

Çin platformu Kore’de 60’tan fazla kripto para ticaretine izin vermeyi planlıyor, bu rakam Kore’deki en büyük listeleme sayısı olacak.  Ülkenin en büyük borsası Upbit, 35 kripto paranın alım-satımını destekliyor; Olmayan 12 kripto para ise 2 No.lu Bithumb’da işlem görüyor.

Çinli şirkete göre, CEO Chris Lee, OKCoin’in ülkeyi küresel bir lider olmak için basamak olarak kullanmak ve kripto paraları sunmak için etkinlikler düzenleyecek bir plan çıkarmak için Kore’de operasyonlar başlatmaya karar vermiş olduğunu söyledi.

Şayet Entertainment ile ortaklık gerçekleşir ise, OKCoin’in kendi işlem sistemine sahip olması nedeniyle NHN’in sunucu operasyonları ve müşteri yönetimi ile uğraşması bekleniyor.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin