Cheetah Mobile,SafeWallet, kripto cüzdan
Cheetah Mobile,SafeWallet, kripto cüzdan

Çinli Cheetah Mobile, kripto para cüzdanını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çinli mobil uygulama şirketi Cheetah Mobile kripto para cüzdan dünyasına girdiğini açıkladı.

Yeni güvenli cüzdanını piyasaya sunan firma, kullanıcı dostu ve kolay yönetilebilir ara yüzü ile şimdilik sadece Android’e çıkışını yapacak. Ios sürümü ise yakın bir zamanda markette yerini alacak.

SafeWalle kullanıcıları, kripto paralarını cüzdana gönderebilir ve alabilir, birden fazla cüzdan oluşturabilirler. Uygulama şu anda Bitcoin ve Ethereum’u destekliyor ve yakında daha fazla kripto para birimini destekleyecek.

Cheetah Mobile kripto para cüzdanı konusunda iddaalı

Güvenlik uygulaması ürünlerinde uzmanlaşmış olan Cheetah Mobile, şu açıklamaları yaptı:

SafeWallet kullanıcılarını, kullanıcı davranışları, telefon güvenliği ve çalınmaya ve kaybolmaya karşı kullanıcı varlıklarını koruma olarak 3 anahtar güvenlik sistemiyle koruyacak.

Şirket, SafeWallet’in kullanıcıların özel anahtarlarına erişmediğini veya onların adına işlem yapamadığını da vurguladı.

Cheetah Mobile’ın Başkan Yardımcısı Edward Sun, “AI stratejimize benzer şekilde en yeni teknolojik eğilimlerin ön planında olmakta kararlıyız ve mobil varlık güvenliği, güçlü bir etkiye sahip olduğumuza inandığımız bir alan” dedi.

Cheetah Mobile, Clean Master ve Security Master gibi mobil güvenlik ürünlerini yönetiyor ve şu anda günlük olarak 100 milyondan fazla müşterinin ürünlerini kullandığını iddia ediyor.

Mobil uygulamalar ve kripto para

Mobil uygulama üreticileri gün geçtikçe, kripto para piyasasına hitap edecek adımlar atmaya devam ediyorlar.

Dün Line Corporation’ın mevcut uygulamalarına kripto para seçenekleri ve hizmetleri eklediğini bildirmiştik. Daha sonra gelen Square açıklaması ile mobil dünyada kripto para popülerliğinin yükseldiğini söyleyebiliriz

Mesajlaşma uygulaması Kik, ekosistemini güçlendirmeyi ve şirket için fon sağlamayı amaçlayan “kin” olarak adlandırılan kendi kripto para projesini başlamıştı.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin