Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!
Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!

Çin’in Google’ı Baidu, Bitcoin’i zirveye taşıdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Baidu’daki Bitcoin (BTC) aramaları, Ağustos’un başlarında pazarı şaşırtan fiyat artışından sonra yeni bir seviyeye ulaştı. Google aramaları da artıyor; bu durum kripto birimine olan ilginin yerel değil, küresel olduğunu gösteriyor.

Bitcoin, Google ve Baidu aramalarında artışta

Twitter kullanıcısı cnLedger’a göre, son fiyat artışı Bitcoin’in Baidu’da ortaya çıkan en sıcak anahtar kelimelerden biri olmasına yardımcı oldu. Aynı zamanda, Google’daki Bitcoin aramaları da son birkaç gün içinde en yüksek noktalara ulaştı. Google Trends’e göre, Bitcoin’e ilgi 31 Mart-2 Nisan arasında 17 puandan 100 puana ulaştı. Özellikle, 2 Nisan’da, Bitcoin’in fiyatı arttıkça, varlığa olan ilginin arttığını görmek mümkün.

Google veya Baidu’da gerçek arama sayısının hangisi olduğunu göremesek de herhangi bir belirli dijital varlığa olan ilgiyi gösteren net eğilimler görmek mümkün. “Altcoins” aramaları da zamanla artmakta. Son 30 günde Google Trends’de 30’dan 100’e çıktığını görülüyor. Son aylarda, farklı altcoinlerin fiyatı arttı. Bazıları, örneğin Enjin (ENJ) gibi %300’e yakın veya daha da fazla büyüme oranlarına ulaştı.

Bitcoin fiyatı daha fazla artacak mı?

Nisan ayının ilk günlerinde Bitcoin sadece birkaç dakika içinde 4.100 dolardan 5.100 dolara çıktı. Bu ani fiyat artışının belirli bir nedeni olmamasına rağmen, piyasa Bitcoin’in birkaç ay sonra 5.000 doların altında bir kez daha hareket etmeye başlamasını bekliyordu. Bitcoin, 2018 Ocak ayından bu yana ayı eğiliminde. Her ne kadar ayı piyasası bitmiş gibi görünse de Bitcoin’in tekrar yükselişe geçmeden önce bir kez daha düşebileceğini öne süren bazı analistler var.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin