Çin'in devlet başkanı Blockchain ile ilgili konuştu.
Çin'in devlet başkanı Blockchain ile ilgili konuştu.

Çin’in devlet başkanı Blockchain ile ilgili konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, ülkesini Blockchain teknolojisini benimsemeye çağırdı.

24 Ekim’de Blockchain teknolojisi trendleriyle ilgili bir Politbüro Komitesi toplantısında yorumlar yapan Xi Jinping, Çin’in Blockchain teknolojisi yatırımlarını hızlandırması gerektiğini ifade etti.

Blockchain adopsiyonu yenilikçiliği teşvik ediyor

Xi, entegre Blockchain teknolojilerinin uygulanmasının teknolojik inovasyonu ve dönüşüm endüstrilerini desteklemede anahtar olduğunu vurguladı.

Blockchain’i çekirdek teknolojilerin bağımsız inovasyonu için önemli bir atılım olarak almalı, ana yönleri netleştirmeli, yatırımları artırmalı, bir dizi kilit teknolojiye odaklanmalı ve Blockchain ile endüstriyel inovasyonun gelişimini hızlandırmalıyız.

Xi’nin daha fazla Blockchain benimsenmesi yönündeki baskısı, Çin’in uzun süredir devam eden kripto para isteksizliği zemininde karşımıza çıkıyor. Ülkedeki yetkililer ilk önce 2017’de ICO’ları yasakladı ve ardından hızlı bir şekilde kripto para birimi borsalarının önüne geçti.

Hatta bir devlet kurumunun kripto para madenciliğini yasaklamayı düşündüğü bildirildi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin