Popüler analist: “Bitcoin 14.000 dolara çıkabilir ancak bu kanala dikkat!”
Popüler analist: “Bitcoin 14.000 dolara çıkabilir ancak bu kanala dikkat!”

Çin’in Bitcoin milyarderi: “Sabırlı olun. Bitcoin 100.000 dolara çıkacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in en son çöküşüne ve fiyatının çok daha düşük seviyelere ulaşmasına rağmen, önde gelen Çinli OTC trader’ı, Dfund’un kurucusu ve Çin’in Bitcoin milyarderi olan Zhao Dong, dünyanın en büyük kripto parası üzerindeki yükseliş beklentisini sürdürüyor ve şimdi de Bitcoin satın almak için iyi bir zaman olduğunu belirtiyor.

Zhao Dong, yatırımcılara şu andan itibaren Bitcoin satın almayı tavsiye ediyor

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin fiyatı Çarşamba günü yaklaşık 13 ayın en düşük seviyesine iki gün içinde %25 düşüşle ulaştı ve bir yıl öncesine göre %80 düşüş kaydetti. Kafa karıştırıcı sorular yeniden ortaya çıkıyor: Önde gelen dijital para biriminin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine tekrar ulaşacak mı? Ulaşacaksa ne zaman?

Bitcoin (BTC) haftalık fiyat grafiği
Bitcoin (BTC) haftalık fiyat grafiği

Bitcoin’i satın alma ve bulundurma özelliği olarak gören Zhao Dong, kripto yatırımcılarına şu andan itibaren her parayı satın almasını tavsiye ediyor. Zhao Dong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Boğapiyasasında, insanlara hızlı bir şekilde para kazanmak kolay gibi görünse de onları Bitcoin satın almaya ikna edemiyorum. Tam da o zamanlar Bitcoin’i satın almaları için insanlarla konuşmaya başlarım. O zaman geldi. Bitcoin alma zamanı geldi!

Bitcoin milyarderi: “Bugünden itibaren Li Xiaolai, Blockchain’e yatırım yapmayacak.”

“Belki de Bitcoin fiyatı daha da düşmeye devam edecek ama kâr getirecek.”

Zhao Dong, halkın dijital varlıklara çok az ilgi göstermesiyle birlikte iyi yatırım fırsatlarının geldiğini düşünüyor, ancak yatırımcıların biraz sabra ihtiyaçları olduğunu da ekliyor. Zhao, kamyon dolusu para kazananların çok kısa vadeli spekülatif yatırım zihniyetine sahip olmadıklarını da vurguluyor. Kripto ayı piyasasının daha da fazla kan dökmesi bekleniyor olsa da Zhao Dong, 3 yıl içinde bir toparlanma olacağını belirtiyor. Zhao Dong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Belki de Bitcoin fiyatı daha da düşmeye devam edecek ve yüzde 50’ye kadar düşebilir. Fakat yine de, her defasında yeni bir düşük seviyeye ulaştığında sürekli olarak para kazanmaya değer. 3 yılda yüzde 100 ile 200 arasında bir verim görüyorsunuz.

Çin’in Bitcoin milyarderi: “Sabırlı olun! Bitcoin çok yükselecek.”

Zhao, ilk olarak 10 milyon yuan ile 2013 yılında Bitcoin pazarına girdi. Ve yatırdığı 10 milyon yuan bir yıl içinde 100 milyon yuan oldu. Ancak yanlış karar, kısa süre içinde ağır kaldıraçlı pozisyonlar açmasına yol açtı. Sonuç olarak Zhao, Şubat 2014’te bir günde 9.000 Bitcoin kaybettikten sonra arkadaşlarına 60 milyon yuan borçlu oldu. Böylece yatırımcılara sabırlı olmalarını çünkü Bitcoin’in 2021 yılında 50.00 dolar hatta 100.000 dolara bile ulaşabileceğini söylüyor.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin