Üç sigorta şirketi, ilk Blockchain sağlık sigortasını piyasaya sürdü
Üç sigorta şirketi, ilk Blockchain sağlık sigortasını piyasaya sürdü

Çin sigorta endüstrisi, ilk Blockchain sağlık sigortasını başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huatai Insurance, China Property & Casualty Reinsurance Company (CPCR) ve Fun in Funding’de dahil olduğu büyük sigorta şirketleri, ülkede bir ilk olduğunu iddia ettikleri bir Blockchain sağlık sigortasını piyasaya sürdü.

Üç sigorta şirketi, ilk Blockchain sağlık sigortasını piyasaya sürdü

Sigorta endüstrisi açık silahlı Blockchain’i kucaklıyor. Hongfu e-life adlı sağlık sigortası ürünü, endüstrideki ilk deneme. Endüstrinin hala üstesinden gelmek için engelleri olsa da, Blockchain’in tam bir hesap verebilirlik, şeffaflık ve üstün güvenlik sağlama becerisi, sigorta şirketlerinin zaman ve para tasarrufu sağlamasına ve müşteri memnuniyetini artırmasına yardımcı olacak. Sigorta devleri şu anda sigorta sahtekarlığını önlemek, tıbbi kayıtları dijital olarak izlemek ve karşılaştıkları zorlukları önlemek için Blockchain çözümlerini kullanmaya çalışıyor.

Üç sigorta şirketi, akıllı ve şeffaf bir sağlık güvenlik sistemi sağlamak için ilk tam endüstriyel Blockchain tabanlı sigorta ürününü müştereken başlattı. Blockchain teknolojisinden yararlanan ürün, sigorta sektörüne yüksek verimlilik ve şeffaflık, ön uç kanallarına gerçek zamanlı erişim, orta vadede yüklenme, hak talebi tazminatı ve back-end reasürans ile hizmet vermeyi amaçlıyor. Yeni bir sigorta ekolojisi ve sektörün yeni iş modunu oluşturmak için faydalı bir girişim olarak görülüyor.

Çin’in sigorta pazarının son durumu

İnternetteki istatistiklere göre, son yıllarda Çin’in sigorta pazarı, ileri teknolojilerin geniş çapta benimsenmesiyle istikrarlı bir şekilde gelişiyor. 2017 yılında, yurt içi sigorta sektörünün sigorta primleri, tüm dünyada ikincilik sıralamasında 3,66 trilyon yuan (525 milyar ABD Doları) seviyesine ulaştı. İnternet sigortası inovasyon işi, 183,5 milyar yuana ulaşan hızlı büyümeyi sürdürüyor. Sigortacılık sektöründe Blockchain teknolojisinin benimsenmesiyle sigorta sektörünün gelişeceğine inanılıyor.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin