Çin dijital para birimi dağıtıyor! Toplam 1,5 milyon dolarlık kampanya
Çin dijital para birimi dağıtıyor! Toplam 1,5 milyon dolarlık kampanya

Çin Sanayi Bakanlığı blockchain değerlendirme raporuna göre en başarılı kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Sanayi Bakanlığı belirli dönemlerde blockchain değerlendirme raporunu yayınlıyor. Bu değerlendirme raporunda en başarılı blockchain’leri ve kripto paraları görüyoruz.

Rapor blockchain’ler için 3 kriter üzerinden değerlendirmede bulunuyor. Bu kriterler: Teknoloji, Uygulanabilirlik ve Yaratıcılık. Bu üç kriter üzerinden elde edilen puanlar toplanarak blockchain’lerin karne notu ortaya çıkıyor.

Blockchain değerlendirme raporuna başarılı kripto paralar

Sizce en başarılı kripto para hangisi? Üç kriterin toplamından en yüksek notu alan blockchain ve kripto para EOS çıktı. EOS’u sırasıyla Ethereum, IOST ve Tron takip ediyor.

Bu sıralamada Bitcoin ancak 14’üncü sırada kendine yer buluyor. Alt kriterlere göre teknoloji kriterinden en yüksek notu 111.9 puan ile IOST alıyor. Yaratıcılık konusunda ise en yüksek puanı alan kripto para Bitcoin.

Aave DeFi liderliğini ele geçirdi

Aşağıdaki tabloda ilk 10’da yer alan blockchain ve kripto paraları görüyoruz.

EOS sıralamada ilk sırada yer almasına rağmen benzer performansı EOS fiyatlarında göremiyoruz. EOS yazının kaleme alındığı saatte 3.14 dolardan işlem görüyor. EOS 2.9 milyar dolarlık piyasa büyüklüğü ile CoinMarketCap sıralamasında 12’inci sırada yer alıyor.

u.today

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin