Çin kripto paraları
Çin kripto paraları, Başkan Xi’nin Blockchain duyurularından sonra çift haneli kazanç sağladı

Çin Ocak ayı Blockchain endeksi yayınladı: EOS hala lider

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin, her ay yayınladığı devlet destekli Blockchain endeksi en büyük kripto paraları belirli kriterlere göre listeliyor. Bu sıralamada Bitcoin (BTC) 15. sırada listelenirken EOS ise ilk sıradaki yerini korudu. Sıralamalar 24 Ocak’ta yayınlanan bir basın açıklamasında duyuruldu.

Çin Blockchain Endeksi’nde EOS Haziran ayından beri lider

Çin’in Bilgi ve Endüstri Gelişimi Merkezi’nin (CCID) kripto sıralamaları ilk olarak geçen yıl Mayıs ayında açıklanmaya başlamıştı. Endeksin bu dokuzuncu yayınında, EOS, Haziran 2018’den bu yana platform tarafından belirlenen kriterlerde üst düzey Blockchain olarak zirvedeki yerini koruyor.

Kurum tarafından 2019’da yayınlanan ilk endeks olan dokuzuncu CCID Global Kamu Zinciri Teknolojisi Değerlendirme Endeksi, EOS’u tekrar sıralamada ilk sıraya yerleştirdi. Geçen yılın Aralık ayında yayımlanan bu endekste de EOS birinci sıradaydı.

EOS, geçtiğimiz yılın Kasım ayında yönetişim modelinin bazı onaylanmış işlemlerin tersine çevrildiğini gösteren kanıtlarla ortaya konduğunda bazı tartışmalara yol açarak gündeme oturmuştu.

Sıralamadaki ikinci sıra, geliştiricileri tarafından hard forkunun Şubat ayının sonlarına ertelenmesinden sonra Aralık ayındaki sıralamadaki yerini koruyan Ethereum’un (ETH) oldu. Öte yandan, Bitcoin’in şu anki konumu geçen yıl Aralık ayındaki 18. sıradan 15. sıraya yükseldi.

Bu sıralamada 20. sırada yer alan Ripple (XRP)ise geçen hafta büyük bir Çin araştırma üniversitesiyle ortaklaşa bir Blockchain araştırma bursu başlattı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin