Bitcoin madencilik hisseleri, kazançlarını katlayarak devam ediyor
Bitcoin madencilik hisseleri, kazançlarını katlayarak devam ediyor

Çin madencilik çiftliklerine ceza yağdırdı! Madenciliğin merkezi değişecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin İç Moğolistan bölgesi, Bitcoin madencileri için oldukça önemli bir lokasyon. Bölgede enerji ucuz ve bol olduğu için potansiyel olarak yeni kripto paralar için çıkarma işleminin bir parçası olmak için büyük bir fırsat sunuyor.

Çin 21 büyük madencilik çiftliğine ceza verdi

Tüm zamanların en büyük Bitcoin madencilik havuzu olan Ebang, China Telecom ve Bitmain de dahil olmak üzere yaklaşık 21 madencilik çiftliği, İç Moğolistan bölgesinde iş yaparken kimlikleri ve niyetleri konusunda potansiyel olarak belirsizlik ortaya koydukları için cezalandırıldı. Bu havuzların çalışma izni belgelerinde ek enerji faydaları elde etmek için büyük veri şirketi veya bulut bilişim firması olarak gösterdikleri ortaya çıktı.

Pool In CEO’su Kevin Pan, bu şirketlerin harcadıkları kilovat saat başına yaklaşık 0,015 dolar ekstra ödeme bekleyebileceklerini açıkladı. Şüphesiz bu nispeten küçük bir sayı ancak yeni kripto para birimlerini çıkarmak için gereken zaman ve enerji miktarı düşünüldüğünde, bu rakam daha da yükselecek ve bu şirketler onlardan çok daha fazlasını ödemeyi bekleyebilirler.

Günlük 3.000 dolar ekstra ödeme yapacaklar

Mevcut haliyle Çin, görünüşte yeni kripto para birimlerini çıkarmak için gerekli olan en fazla güce ve enerjiye sahip olan ülke.

İç Moğolistan bölgesinde kripto madenciliğine harcanan kilovat saatlerin maliyeti halihazırda günde yaklaşık 0,038 – 0,040 dolar seviyesinde. Bu yeni harcamaların eklenmesiyle, cezalandırılan şirketlerin çoğu her vardiyanın sonunda 3.000 dolardan fazla ödeme yapacak.

Bu şirketlerin başka seçenekler aramaya başlaması muhtemel gözüküyor. Bu da Çin’in bazı büyük firmaları kaybedebileceği anlamına geliyor.

Bu arada YFI token, Bitcoin tarafından kaydedilen 20.000 dolarlık rekoru paramparça etti. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin